Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

3. december 2021 09:39

43-årig mand dræbt af knivstik – to mænd anholdt

En 43-årig mand afgik natten til fredag ved døden, efter han var blevet stukket med kniv. To mænd er anholdt og sigtet for drabet.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi fik kl. 2.14 en anmeldelse om, at en mand var blevet stukket med kniv i en lejlighed i på Pontoppidansgade i Randers. Da politi og ambulance kom frem, fandt de den 43-årige mand liggende i lejligheden, og der blev hurtigt udført akut førstehjælp – hans liv stod dog ikke til at redde. 

Ud over den 43-årige befandt der sig to mænd på 37 og 39 år i lejligheden, og de blev begge anholdt og sigtet for manddrab. 

 

Uklart hændelsesforløb

”Det er endnu uklart, hvad der er foregået i lejligheden, og hvem der har ført kniven. Nu skal vi have foretaget yderligere afhøringer og lavet en række tekniske undersøgelser for at få klarlagt forløbet. Det vi ved, er, at den 43-årige har befundet sig i lejligheden med to bekendte, og der er intet i vores indledende efterforskning, der tyder på, at der har været andre personer til stede, ” siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup. 

Der forventes at blive afholdt grundlovsforhør i sagen i løbet af fredag eftermiddag. 

Tidspunktet for grundlovsforhøret vil blive meldt ud senere via Østjyllands Politis Twitter-konto. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

27. marts 2024

Østjyllands Politi

46-årig mand anholdt efter drab på 41-årig

Østjyllands Politi har tirsdag aften anholdt en 46-årig mand kort tid efter, at en 41-årig mand blev dræbt af knivstik på Retspsykiatrisk Afdeling i Skejby. De pårørende er underrettet.

22. marts 2024

Østjyllands Politi

29 anholdte: Østjysk indbrudsindsats fortsætter – for det gør tyvene også

Østjyllands Politi har de seneste par måneder arbejdet intensivt med at nedbringe antallet af indbrud, og det har givet resultater. Men i påskeferien er tyvene normalt ekstra aktive, og politiet beder derfor borgerne om at være særligt opmærksomme i den kommende uge.

20. marts 2024

Østjyllands Politi

Idømt et års fængsel for lang række butikstyverier

Retten i Aarhus har idømt en 40-årig mand et års fængsel for flere end 70 forskellige tilfælde af tyveri og berigelseskriminalitet. Kriminaliteten er primært blevet begået sidste år i butikker og forretninger i det centrale Aarhus i form af diverse forskellige indbrudstyverier.