Spring til hovedindhold

Forslag

Bornholms Politi

Nyhed

27. september 2021 13:30

Bornholms Politi har fokus på uopmærksomme trafikanter

I uge 39 afholder politiet en landsdækkende kampagne, der opfordrer flere til at køre bil, når de kører bil. Det betyder, at der i den kommende uge er særligt fokus på at kontrollere uopmærksomme trafikanter på vejene.

Fra mandag den 27. september til søndag den 3. oktober sætter Bornholms Politi ind med en uopmærksomhedskontrol som en del af en landsækkende kampagne om uopmærksomme trafikanter. 

På Bornholm er det særligt brugen af håndholdt mobiltelefon, der skaber uopmærksomhed, og i 2020 fik 54 bilister et klip i kørekortet for netop at have anvendt håndholdt mobiltelefon under kørslen. - Det er 54 for mange, siger leder af færdselsafdelingen ved Bornholms Politi, politikommissær Jacob Trøst.

- Når man som trafikant flytter fokus fra trafikken og over på mobiltelefonen, risikerer man ikke blot sit eget liv men også andres, og det er blandt andet derfor, at vi i denne uge har særligt fokus på uopmærksomhedskontroller, udtaler politikommissær Jacob Trøst.

Se mere om uopmærksomhed i trafikken på Rådet for Sikker Trafiks hjemmeside.
 

Pressekontakt

 

E-mail: bornh@politi.dk 

Telefon: 2323 1448

7. oktober 2021

Bornholms Politi

Går du med en Politidrøm i maven? Så kom til jobinformationsmøde på politigården i Rønne

Torsdag den 14. oktober 2021 fra klokken 19.00 til 21.00 afholder Bornholms Politi jobinformationsmøde på politigården i Rønne.

25. september 2021

Bornholms Politi

En 46-årig mand er natten til lørdag afgået ved døden

Natten til lørdag kl. 03.55 afgik en 46-årig mand ved døden som følge af kvæstelser efter, at han mandag den 20. september blev overfaldet med kniv i Rønne

22. september 2021

Bornholms Politi

Den eftersøgte Brian Rønn Nielsen er anholdt efter knivoverfald i Rønne

Onsdag aften den 22. september kl. 18.26 blev Brian Rønn Nielsen anholdt i Østerlars, sigtet for drabsforsøg på en 46-årig mand.