Spring til hovedindhold

Forslag

Bornholms Politi

Nyhed

27. september 2021 13:30

Bornholms Politi har fokus på uopmærksomme trafikanter

I uge 39 afholder politiet en landsdækkende kampagne, der opfordrer flere til at køre bil, når de kører bil. Det betyder, at der i den kommende uge er særligt fokus på at kontrollere uopmærksomme trafikanter på vejene.

Fra mandag den 27. september til søndag den 3. oktober sætter Bornholms Politi ind med en uopmærksomhedskontrol som en del af en landsækkende kampagne om uopmærksomme trafikanter. 

På Bornholm er det særligt brugen af håndholdt mobiltelefon, der skaber uopmærksomhed, og i 2020 fik 54 bilister et klip i kørekortet for netop at have anvendt håndholdt mobiltelefon under kørslen. - Det er 54 for mange, siger leder af færdselsafdelingen ved Bornholms Politi, politikommissær Jacob Trøst.

- Når man som trafikant flytter fokus fra trafikken og over på mobiltelefonen, risikerer man ikke blot sit eget liv men også andres, og det er blandt andet derfor, at vi i denne uge har særligt fokus på uopmærksomhedskontroller, udtaler politikommissær Jacob Trøst.

Se mere om uopmærksomhed i trafikken på Rådet for Sikker Trafiks hjemmeside.
 

Pressekontakt

 

E-mail: bornh@politi.dk 

Telefon: 2323 1448

Flere nyheder

3. august 2022

Bornholms Politi

35-årig mand tiltalt for drab

Anklagemyndigheden ved Bornholms Politi har rejst tiltale mod en 35-årig mand for manddrab samt for overtrædelse af knivloven.

19. juni 2022

Bornholms Politi

Bornholms Politi efterforsker voldtægt formodet gerningsmand anholdt

Bornholms Politi modtog lørdag den 18. juni 2022 kl. 10:45 en anmeldelse om voldtægt. Gerningsstedet er i Havnegade, Allinge. Den formodede gerningsmand er anholdt på Sjælland.

18. juni 2022

Bornholms Politi

Opfølgning på tweet af 17. juni 2022

Partileder Sikandar Siddique offentliggjorde fredag den 17. juni en video på sin Twitter-profil, hvor han udtrykker utilfredshed med politiets arbejde i forbindelse med en konkret episode på Folkemødet. Politiet har nu undersøgt de nærmere omstændigheder.

Forslag