Spring til hovedindhold

Forslag

Dagens tal fra politiet

Regeringen har besluttet at udvide den midlertidige grænsekontrol og indført forbud mod større forsamlinger og forbud mod adgang til og restriktioner for visse lokaler. Rigspolitiet offentliggør hver dag de seneste tal.

Forbud og påbud

18. marts 2020 trådte bekendtgørelse om forbud mod større forsamlinger og et forbud mod adgang til og restriktioner for visse lokaler som led i håndtering af coronavirus/COVID-19 i kraft.

 

Det betyder, at bl.a. natklubber, værtshuse og biografer skal holde lukket, og at politiet kan udstede et påbud til personer, hvis der er flere end 10 personer forsamlet på et sted, at de skal forlade stedet. Disse nye tiltag gælder til 18. april 2020.

 

Bemærk, at tallene for overtrædelse af påbud og forbud ikke bliver opdateret i weekenden. Det betyder, at tal for fredag, lørdag og søndag opffentliggøres om mandagen.

 

Tal for overtrædelse af påbud og forbud

 

Callcenter

Myndighedernes fælles hotline har 9. april 2020 modtaget 1.917 antal opkald

 

Grænsetal

Regeringen har besluttet at udvide den midlertidige grænsekontrol til at omfatte kontrol ved samtlige af Danmarks grænser - herunder lufthavne. Dette trådte i kraft 14. marts kl. 12.00.

 

Personer, der ønsker at rejse ind i Danmark, må forvente at blive afvist ved de danske grænser, herunder i danske lufthavne, medmindre de har et anerkendelsesværdigt formål med indrejsen, fx hvis den pågældende bor eller arbejder i Danmark eller skal levere varer til Danmark.

 

Tal for grænsekontrol

 

Indrejseforbud

 

 
Afvis cookies