Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

13. september 2022 15:01

Fyns Politi efterlyser dyre smykker og andre effekter fra indbrud

Ved et indbrud i Odense-området i sommer fik en familie stjålet flere meget dyre smykker, ure og tasker. Både smykker og ure er – udover at have meget høj værdi - også kendetegnet ved at være specielle. Derfor viser Fyns Politi nu billeder af flere af de stjålne effekter i håb om, at nogle borgere måske har set dem.

Fyns Politi modtog den 26. juli anmeldelse om et indbrud i Odense-området begået om natten den 26. juli mellem kl. 0100 -  0400.  Det er Fyns Politis formodning, at indbruddet blev forøvet af en eller flere gerningsmænd efter et formentlig forudgående kendskab til gerningsstedet.

 

Spektakulært 

Fyns Politi betegner indbruddet som spektakulært på baggrund af modus og det specifikke valg af tyvekoster. Finn Wegner Petersen fra Indbrud og Berigelse i Fyns Politi siger: - Det er flere elementer ved det her indbrud som gør, at det skiller sig ud og er ret spektakulært. For det første er værdien af de effekter, der er stjålet, meget høj, og for det andet er der flere ting, der tyder på, at indbruddet ikke har været tilfældigt. Når vi kigger på den måde det er udført på – altså modus, så må vi antage, at der er foregået en del planlægning inden udførslen af indbruddet.

De stjålne genstande udgør en samlet større værdi. Der er tale om bl.a: 
- smykker af mrk. Rosing
- ure af mrk. Rolex Daytona & GMT Master
- ure af mrk. Breitling
- 1 meget unikt ur af Per Kirkeby 
- 1 meget unikt ur af Ian Mc Keever
- kontantbeløb i dansk og udenlandsk valuta
- dametasker af mrk. Chanel & Louis Vuitton
- fyldepenne af mrk. Mont Blanc

 

Se billeder neden for

 

Håb om hjælp fra borgerne

Det er ikke lykkedes Fyns Politi at finde frem til smykkerne eller gerningspersonerne til indbruddet indtil nu, og derfor er det Fyns Politis håb, at offentliggørelsen af billederne kan være med til at bringe de stjålne effekter tilbage til rette ejere. Er der derfor borgere derude, der har kendskab til indbruddet og/eller har fået tilbudt nogle af de stjålne genstande eller ved, hvor de befinder sig, så vil Fyns Politi meget gerne kontaktes via 114.

 

Assorterede koster indbrud Odense Assorterede koster indbrud Odense  Assorterede koster indbrud OdenseAssorterede koster indbrud Odense

 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail: cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail: spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

Spørgsmål vedr. døgnrapport: 4171 1150 - besvares hverdage ml. 11.00 og 12.00. 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

8. december 2022

Fyns Politi

Straksdom: 19 tilfælde af butikstyveri gav fængselsdom

Retten i Odense har i dag idømt en 39-årig mand en straksdom på fængsel i 1 år og 4 måneder for 19 tilfælde af butikstyveri fra forskellige forretninger i Odense. Butikstyverierne blev begået i perioden fra marts 2022 frem til nu.

5. december 2022

Fyns Politi

To 30-årige mænd sigtet for indbrud i Nyborg og Odense

Fyns Politi anholdt mandag den 5. december 2022 to 30-årige mænd fra Nyborg. De er begge sigtet for at have begået flere indbrud samt for hæleri.

2. december 2022

Fyns Politi

Fælles øjne og ører på narkohandel og utryghedsskabende opførsel virker

Fælles fokus fra hundredevis af øjne og ører i et netværk af ambassadører fra skoler, ungdomsuddannelser, foreningsliv, boligforeninger og handelsliv har dæmmet op for den utryghedsskabende narkohandel i Nyborg.

Forslag