Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

9. august 2022 14:26

Københavns Politi søger forurettede og vidner til episode i S-tog

Der florerer en video, hvor en gerningsmand iført Brøndby-trøje tvinger en ung mand til at tage en FCK-trøje af og aflevere den. Københavns Politi efterforsker sagen som røveri, men har endnu ikke identificeret den eller de forurettede.

OPDATERET: En 25-årig mand er blevet sigtet i sagen, og Københavns Politi har kontakt til den forurettede, der fremgår af videoen. Vi har dog en mistanke om, at der kan være flere forurettede, og derfor vil vi fortsat gerne høre fra eventuelle forurettede og vidner, som vi endnu ikke har talt med.

 

Episoden fandt sted i et S-tog efter kampen mellem FCK og Brøndby i Parken søndag den 7. august. Optagelsen er lavet af en person i toget og er efterfølgende blevet delt af netaviser og på sociale medier. 

På billederne ser man en gerningsmand iført Brøndby-trøje true en ung mand til at tage en FCK-trøje af og aflevere den.

»Ud fra optagelsen vurderer vi, at der er tale om et røveri. Der kan desuden være flere forurettede, men vi har hverken identificeret den unge mand på optagelsen eller eventuelle andre. Derfor vil vi meget gerne i kontakt med både forurettede og med vidner, der har overværet episoden,« siger politikommissær Poul Hansen.

Personer, der har oplysninger i sagen, bedes kontakte politiet på telefon 1-1-4.


Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere efterlysninger

15. september 2022

Københavns Politi

Politi efterlyser ejer af vådt dametøj fundet i skraldespand

Københavns Politi efterlyser ejeren af flere stykker tøj, som blev fundet i en skraldespand på Amager. I samme sag er tidligere efterlyst en motorcyklist. Umiddelbart er der ikke mistanke om, at der skulle være foregået noget strafbart.

31. august 2022

Københavns Politi

Politi efterlyser motorcyklist

Københavns Politi efterlyser en person på motorcykel, der blev set den 29. august ved Haarlem Allé/Kongelundsvej på Amager.

18. august 2022

Københavns Politi

Knivstikkeri på Vesterbro: Politi efterlyser Sahin Celal Gülfirat

Som led i efterforskningen af et knivstikkeri offentliggør Københavns Politi nu navn og billede af en af de tre formodede gerningsmænd. Det drejer sig om den 34-årige Sahin Celal Gülfirat. De to andre er allerede varetægtsfængslet i sagen.

Forslag