Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

9. august 2022 14:26

Københavns Politi søger forurettede og vidner til episode i S-tog

Der florerer en video, hvor en gerningsmand iført Brøndby-trøje tvinger en ung mand til at tage en FCK-trøje af og aflevere den. Københavns Politi efterforsker sagen som røveri, men har endnu ikke identificeret den eller de forurettede.

OPDATERET: En 25-årig mand er blevet sigtet i sagen, og Københavns Politi har kontakt til den forurettede, der fremgår af videoen. Vi har dog en mistanke om, at der kan være flere forurettede, og derfor vil vi fortsat gerne høre fra eventuelle forurettede og vidner, som vi endnu ikke har talt med.

 

Episoden fandt sted i et S-tog efter kampen mellem FCK og Brøndby i Parken søndag den 7. august. Optagelsen er lavet af en person i toget og er efterfølgende blevet delt af netaviser og på sociale medier. 

På billederne ser man en gerningsmand iført Brøndby-trøje true en ung mand til at tage en FCK-trøje af og aflevere den.

»Ud fra optagelsen vurderer vi, at der er tale om et røveri. Der kan desuden være flere forurettede, men vi har hverken identificeret den unge mand på optagelsen eller eventuelle andre. Derfor vil vi meget gerne i kontakt med både forurettede og med vidner, der har overværet episoden,« siger politikommissær Poul Hansen.

Personer, der har oplysninger i sagen, bedes kontakte politiet på telefon 1-1-4.


Pressekontakt

Telefon: 35219260

29. august 2023

Københavns Politi

Genkender du de cykler, drabsmænd brugte i Pusher Street?

Københavns Politi har fundet to elcykler af mærket Mate, som blev brugt af gerningsmændene bag skudepisoden lørdag aften i Pusher Street, hvor en 30-årig mand blev dræbt og fire andre såret. Politiet vil gerne i kontakt med ejerne af elcyklerne eller andre, der kender til dem.

17. juli 2023

Københavns Politi

Efterlysning af gerningsmand bag groft røveri i supermarked

Københavns Politi offentliggør nu billeder af gerningsmanden bag et groft røveri begået den 18. juni 2023 i Rema 1000 på Frederiksberg. Kontakt politiet, hvis du genkender manden.

5. juli 2023

Københavns Politi

Ejer af større kontantbeløb søges

I april 2022 blev et større kontantbeløb fundet i en beboelsesejendom på Frederiksberg. Ejeren af de fundne penge mangler dog stadig, og Københavns Politi efterlyser derfor vedkommende.