Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

9. august 2022 14:26

Københavns Politi søger forurettede og vidner til episode i S-tog

Der florerer en video, hvor en gerningsmand iført Brøndby-trøje tvinger en ung mand til at tage en FCK-trøje af og aflevere den. Københavns Politi efterforsker sagen som røveri, men har endnu ikke identificeret den eller de forurettede.

OPDATERET: En 25-årig mand er blevet sigtet i sagen, og Københavns Politi har kontakt til den forurettede, der fremgår af videoen. Vi har dog en mistanke om, at der kan være flere forurettede, og derfor vil vi fortsat gerne høre fra eventuelle forurettede og vidner, som vi endnu ikke har talt med.

 

Episoden fandt sted i et S-tog efter kampen mellem FCK og Brøndby i Parken søndag den 7. august. Optagelsen er lavet af en person i toget og er efterfølgende blevet delt af netaviser og på sociale medier. 

På billederne ser man en gerningsmand iført Brøndby-trøje true en ung mand til at tage en FCK-trøje af og aflevere den.

»Ud fra optagelsen vurderer vi, at der er tale om et røveri. Der kan desuden være flere forurettede, men vi har hverken identificeret den unge mand på optagelsen eller eventuelle andre. Derfor vil vi meget gerne i kontakt med både forurettede og med vidner, der har overværet episoden,« siger politikommissær Poul Hansen.

Personer, der har oplysninger i sagen, bedes kontakte politiet på telefon 1-1-4.


Pressekontakt

Telefon: 35219260

7. februar 2024

Københavns Politi

Drabet på Hanne With: Vigtigt vidne efterlyses

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med en mand, der i oktober 1991 henvendte sig anonymt til politiet med oplysninger i drabssagen, hvor en 53-årig mand nu er sigtet.

25. januar 2024

Københavns Politi

Mand efterlyses for vold mod politiet efter fodboldderby

Københavns Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere en mand, der er mistænkt for at have begået vold mod politiet og/eller at have kastet genstande efter betjente efter fodboldkampen mellem F.C. København og Brøndby IF den 12. november.

15. januar 2024

Københavns Politi

To kvinder efterlyses for bedrageri med stjålet betalingskort

Fredag den 10. marts 2023 købte to kvinder en dyr taske med et stjålet betalingskort i en Chanel-forretning på Kongens Nytorv i København.