Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Efterlysning

6. januar 2021 09:27

Fyns Politi efterlyser vidner/ trafikanter til vanvidskørsel i Odense i december

I forbindelse med en sag om vanvidskørsel begået omkring kl 13.00 den 23. december 2020 i Odense, efterlyser Fyns Politi vidner/trafikanter. Sagen er desværre blot én af flere sager om vanvidskørsel, som har ramt kredsen på det seneste.

Den hasarderede kørsel skete ved 13-tiden ad Østerbro, Grønlandsgade og Kochsgade i Odense, hvor en sort Mitsubishi Colt personbil med tre unge mennesker kørte hensynsløst og med alt for høj fart - mere end 100 procent over de tilladte 50 km/t - så flere trafikanter måtte undvige for ikke at blive ramt. 

Føreren af bilen, en 26 årig mand, sidder fængslet til den 20. januar 2021.

I forbindelse med efterforskningen vil efterforskerne gerne i kontakt med vidner, der så nedenstående situationer og særdeles gerne i kontakt med de forurettede personer:

 

Situation 1

Vi vil gerne tale med føreren af en Piaggio Ape ”tuc tuc” der kørte mod øst, og ud fra nr 66 på Østerbro måtte undvige for ikke at blive påkørt. 

 

Situation 2

Ydermere vil Fyns Politi gerne i kontakt med to fodgængere, som gik på fortovet på Kochsgade ved Hjørne-Kiosken. Her måtte de springe, for ikke at blive ramt af personbilen, der kørte over fortovet fra p-pladsen ud på Kochsgade. 

 

Billede af sort Mitsubishi Colt personbil 
sort Mitsubishi Colt personbil

Vidner bedes kontakte Fyns Politi på 114 

 

 

 

 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail: cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail: spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

Spørgsmål vedr. døgnrapport: 4171 1150 - besvares hverdage ml. 11.00 og 12.00. 

Læs mere om pressekontakt

Vi beklager. Dette indhold kan ikke vises.