Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

18. november 2021 12:28

Dømt for narkosalg via Snapchat

En 26-årig mand fra Svendborg er ved Retten i Svendborg blevet idømt 3 års fængsel og udvisning af Danmark med indrejseforbud i 6 år for salg og besiddelse af narkotika.

Den 26-årige mand, der er født og opvokset i Danmark, solgte via det sociale medier Snapchat hash, amfetamin og kokain. Han benyttede sig af tre forskellige profiler til salget: Gnistenisigselv, Gnistenamf og Gnistenthc.
Han blev fundet skyldig i henholdsvis salg og besiddelse af i alt 4 kg hash og skunk, 300 gr amfetamin samt 30 gr kokain.
Desuden blev han fundet skyldig i forsøg på at indrette et hus til produktion af skunk.

 

Den 26-årige mand ankede dommen. Han blev varetægtsfængslet efter dommen.

Den 26-årige var hovedmanden i salget af narkotika via Snapchat. Fire medgerningsmænd, der blev brugt som sælgere, blev tidligere på året dømt i samme sagskompleks. De fik henholdsvis 30 dage, 6 måneder, 6 måneder samt 1 års fængsel. Dommene faldt i juli og september ved Retten i Svendborg – i alle fire tilfælde var der tale om tilståelsessager.

 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

27. marts 2024

Fyns Politi

Fyns Politi identificerer 2 gækkebrevs-gerningspersoner

Hurtig og rettidig efterforskning førte til, at Fyns Politi i dag kl 13.58 kunne identificere to gækkebrevs-gerningspersoner, der kort for inden havde efterladt en påskegenstand i velkomstområdet på politigården i Odense.

25. marts 2024

Fyns Politi

Fyns Politi har sigtet tre 15-årige drenge i en sag om grov for vold, deling af video af overfaldet på sociale medier samt trusler

De tre drenge er sigtede i en sag om et overfald på åben gade i Odense centrum den 18. februar på en jævnaldrende dreng. Overfaldet blev optaget på video og senere delt på en ”Sladder-profil” på et socialt medie.

22. marts 2024

Fyns Politi

Fire unge mænd sigtet i særdeles grov voldssag fra Svendborg

Fyns Politi foretog i går torsdag den 21. marts anholdelse og sigtelse af fire unge mænd på 16 år og 17 år i en særdeles grov voldssag, som tilmed blev filmet og lagt på sociale medier.