Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

31. juli 2019

Fyns Politi beder om hjælp til at identificere to inbrudstyve

Fyns Politi beder om borgernes hjælp til at identificere to indbrudstyve, der var på spil i nat i Brændekilde Bygade i Odense.

Fyns Politi har modtaget overvågningsbilleder fra et indbrud, der foregik i nat kl 03.57 på Brændekilde Bygade i Odense SV. 

Politiet håber i den forbindelse, at nogen måske kan genkende en elle begge tyveknægte, som ses på billederne, eller måske har hørt eller set noget på Brændekilde Bygade omkring kl 04.00 i nat.

 

Tyvene har stjålet en Koglelampe og en Bamsestol. 

 

Politikommissær Finn Allan Wegner fra Fyns Politis inbrudsgruppe siger: - Nu er vi jo tidligt ude, så vi håber selvfølgelig at et par venlige borgere eller morgenfriske naboer enten kan genkende de to tyve på billederne, eller måske har hørt eller set noget i de tidlige morgentimer på Brændekilde Bygade. De har jo stjålet to ret store ting, så de må have haft en bil med til at transporterer tingene i.

 

Hvis man har oplysninger, som måske kan hjælpe til opklaring, må man meget gerne kontakte Fyns Politi på 114.

 

Billede fra indbrud Brændekilde Bygade  Billede fra indbrud Brændekilde Bygade 2

Pressekontakt

Charlotte Nyborg
E-mail: cny001@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

16. september 2019

Fyns Politi

Øvelse: Nyborg Fjord bliver ramt af forurening fra skibskollision

En skibskollision med efterfølgende udslip og miljøforurening er scenariet, når der tirsdag og onsdag den 17. og 18. september afvikles havmiljøøvelse i Nyborg Fjord.

12. september 2019

Fyns Politi

Fyns Politi slår igen til mod hashsalget i Svendborg

Fyns Politi har i formiddags den 12. september 2019 ransaget flere adresser i Svendborg på grund af mistanke om hashsalg. Foreløbig en person er anholdt og sigtet i sagen.

12. september 2019

Fyns Politi

Aflysning af efterlysning

Fyns Politi efterlyste tidligere i dag to personer med billede i forbindelse med en sag om hærværk i Svendborg. Vi har nu haft kontakt til de to mænd, og de er således ikke efterlyste længere.

Afvis cookies