Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

10. juni 2020 10:27

Kan du genkende manden på billederne?

Fyns Politi efterlyser 60-70 årig mand i forbindelse med flere hærværkssager mod en bil i Rudkøbing på Langeland.

Den samme bil er fire gange blevet udsat for hærværk. Første gang i november 2019 og seneste igen den 24. maj 2020. To gange er gerningsmanden fanget på video, hvor han ses punktere venstre for- og bagdæk på bilen.  

Gerningsmanden beskrives som: 

Mand, mulig dansk mand med lys hudfarve, ca. 60-70 år, ca. 180 cm, alm til kraftig af bygning, bærer briller med muligt mørkt stel, gråt hår, mulig skægstubbe, iført blå cap med 2 mindre mærker eller lufthuller på siden, iført mørk jakke, grå bukser, mørke sko.

Politikommissær Christian Billesø siger: ”Det er den samme type hærværk, som er udført alle fire gange på bilen, hvor der er stukket hul på hjuldækkene. Hver gang er det venstre for- og venstre bagdæk, som bliver punkteret. Derfor formoder vi, at det er den samme gerningsmand, som står bag. Nu håber vi, at nogen kan genkende manden på billeder fra videoen.”

 

Billederne fra overvågningsvideoen er fra det seneste hærværk søndag den 24. maj 2020. Hærværket foregik på Chr. Kiilsgaardsvej 47 i Rudkøbing, og skete cirka kl. 05.15 om morgenen. 

 

Overvågningsvideoen findes på Fyns Politis Twitter-profil.

 

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Fyns Politi på tlf. 114. 

 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail:cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail:spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

15. januar 2021

Fyns Politi

Kontrol af varebiler - masser af fejl, mangler og rod i papirerne

Fyns Politi havde torsdag kontrol af varebiler i og omkring motorvejen ved Nyborg. Og resultatet var nedslående: Af de 16 varebiler, der blev stoppet, havde 12 fejl, mangler og/eller rod i papirerne.

14. januar 2021

Fyns Politi

Medbragte kniv i retten og fik straksdom

En 44-årig mand fik onsdag en straksdom for at medbringe en kniv ind i Retten i Odense. Kniven blev opdaget i sikkerhedskontrollen, da manden tirsdag var på vej ind i retten i Odense, hvor manden skulle have behandlet en anden sag om butikstyveri, besiddelse af kniv samt en mindre sag om euforiserende stoffer.

13. januar 2021

Fyns Politi

21-årig mand varetægtsfængslet for drab i Vollsmose på tilfældig mand

En 21-årig mand er onsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger i et grundlovsforhør ved Retten i Odense. Han er sigtet for den 24. juni 2020 at have skudt og dræbt en 31-årig mand ud for Egeparken i Vollsmose. Den dræbte befandt sig tilfældigvis i skudlinjen under en skudveksling mellem to stridende grupperinger i området.