Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

25. september 2019 09:02

Ophævelse af visitationszone i Odense

Politidirektøren i Fyns Politi har besluttet ikke at forlænge visitationszonen, der udløber i dag, onsdag den 25. september kl. 12.00.

Fyns Politi oprettede den 11. september 2019 klokken 12.00 visitationszone i Vollsmose og Korsløkke i Odense. Zonen har siden været gældende, men forlænges ikke ved udløbet i dag.

” Vi har i den forløbne periode ikke haft nogen hændelser, der giver anledning til at forlænge visitationszonen. Det er derfor vores vurdering, at trygheden umiddelbart er genskabt. Der skal dog ikke herske tvivl om, at vi fortsat holder et knivskrapt øje med striden mellem de to grupperinger i området. Der skal heller ikke herske tvivl om, at vi er parate til at genindføre visitationszonen, hvis vi finder det nødvendigt. Det skal være både sikkert og trygt for borgerne at færdes og bo i Vollsmose, Korsløkke og de nærliggende områder”, siger vicepolitiinspektør Jesper Pedersen, Fyns Politi.

Fyns Politi vil i løbet af eftermiddagen udsende en pressemeddelelse om, hvor mange visitationer, der er foretaget, samt hvilke fund der er eventuelt er gjort og rejst sigtelser for.

 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

23. april 2024

Fyns Politi

Fælden klappede på Fyn

En 57-årig mand fra Nordfyns Kommune blev i dag i grundlovsforhør ved Retten i Odense fængslet i 4 uger. Han er sigtet for i alt 17 forskellige forhold og flere er på vej. ​

23. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi søger vidne i forbindelse med et færdselsuheld i en Nettobutik

Onsdag den 17. april kørte en bil ind gennem ruden i Netto på Nyborgvej i Odense. I forbindelse med efterforskningen af sagen, søger Fyns Politi et vidne.

16. april 2024

Fyns Politi

To mænd dømt for omfattende bedrageri

Mandag den 15. april 2024 blev to mænd idømt fængselsstraf for bedrageri og databedrageri ved retten i Svendborg. Dermed er tre personer blevet dømt i sagen om omfattende bedrageri, da en tredje gerningsmand blev dømt den 5. april 2024.