Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

12. september 2019

Fyns Politi slår igen til mod hashsalget i Svendborg

Fyns Politi har i formiddags den 12. september 2019 ransaget flere adresser i Svendborg på grund af mistanke om hashsalg. Foreløbig en person er anholdt og sigtet i sagen.

I formiddags slog efterforskere fra Fyns Politi til på seks forskellige adresser i Svendborg by. Årsagen var mistanke om hashsalg fra de pågældende adresser. Ved ransagningen fandt efterforskerne i alt 50 g. hash og 30 g. skunk, som nu er beslaglagt. Ydermere blev en person anholdt på den ene adresse. Der er tale om en 20-årig mand fra Svendborg som er løsladt igen, men fortsat er sigtet i sagen. Yderligere fire personer er mistænkte og efterforskning i sagen pågår derfor stadig.

Fyns Politi har ikke yderligere på nuværende tidspunkt.
 

Pressekontakt

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail: spe062@politi.dk

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

17. januar 2020

Fyns Politi

58 sager på to dage

Fyns Politi har de sidste to dage udført varebilskontrol på Fyn. Resultatet er hele 58 sager og samlet set er der udskrevet bøder for 350 - 400.000 kr. Vi opfordrer derfor kraftigt til, at vognmænd og chauffører sætter sig godt ind i de nye regler.

14. januar 2020

Fyns Politi

Ophævelse af visitationszone i Odense

Politidirektøren i Fyns Politi har besluttet ikke at forlænge visitationszonen, der udløber i dag, tirsdag den 14. januar 2020 kl 14.00.

8. januar 2020

Fyns Politi

Fyns Politi efterforsker juleindbrud i Middelfart

Selvom der i alt var færre indbrud på Fyn i julen, så blev et boligkvarter i Middelfart hårdt ramt af indbrud juleaften. Fyns Politi er i fuld gang med efterforskningen og beder i den forbindelse borgerne om hjælp til at komme videre med opklaringen.

Afvis cookies