Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

12. september 2019

Fyns Politi slår igen til mod hashsalget i Svendborg

Fyns Politi har i formiddags den 12. september 2019 ransaget flere adresser i Svendborg på grund af mistanke om hashsalg. Foreløbig en person er anholdt og sigtet i sagen.

I formiddags slog efterforskere fra Fyns Politi til på seks forskellige adresser i Svendborg by. Årsagen var mistanke om hashsalg fra de pågældende adresser. Ved ransagningen fandt efterforskerne i alt 50 g. hash og 30 g. skunk, som nu er beslaglagt. Ydermere blev en person anholdt på den ene adresse. Der er tale om en 20-årig mand fra Svendborg som er løsladt igen, men fortsat er sigtet i sagen. Yderligere fire personer er mistænkte og efterforskning i sagen pågår derfor stadig.

Fyns Politi har ikke yderligere på nuværende tidspunkt.
 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg
E-mail: cny001@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

5. december 2019

Fyns Politi

Nej, man må IKKE tage gran fra kirkegården

En midaldrende mand forsøgte i går at stjæle gran fra den lokale kirkegård og efterfølgende sælge det videre fra sin vejbod. Men den gik ikke.

4. december 2019

Fyns Politi

Genkender du dette sølvtøj med indgraveringer?

Fyns Politi vil gerne i kontakt med ejerne af af noget sølvtøj, som vi mener kunne stamme fra et eller flere indbrud på Fyn.

27. november 2019

Fyns Politi

Vi træner med vores droner

I Fyns Politi bruger vi droner mere og mere i vores arbejde. Det er et rigtig godt redskab i flere situationer, derfor har vi også brug for at træne og øve os mere. Så hvis du så noget lys på himlen over Højstrup i Odense for små 14 dage siden, så har det nok være os, der var ude og træne med vores droner i mørke.

Afvis cookies