Spring til hovedindhold

Forslag

Kontakt webredaktionen

Vi bestræber os på at levere en god, tilgængelig og opdateret hjemmeside. Opdager du alligevel døde links, uopdateret information, tekniske problemer, eller har du kommentarer, spørgsmål eller input til indhold eller funktionalitet, kan du skrive til Rigspolitiets webredaktion. Når du skriver til os via formularen, bliver din henvendelse sendt sikkert.

Vi oplever i øjeblikket tekniske udsving på formularen.

Hvis du får en fejlmeddelelse, så prøv venligst igen senere. Vi arbejder på at rette fejlen.

Har du et problem på politi.dk, der haster? Ring 114 for at få hjælp. Ring til alarmcentralen på 112, hvis du har akut brug for politiets udrykning.

Oplysninger om din henvendelse

Du har vedhæftet for tunge filer. Hvis du fortsætter, vil vi modtage dit tip, men ingen af de vedhæftede filer. Du har vedhæftet en filtype, der ikke er tilladt. Hvis du fortsætter, vil vi modtage dit tip, men ingen af de vedhæftede filer. Du har vedhæftet for mange filer. Hvis du fortsætter, vil vi modtage dit tip, men ingen af de vedhæftede filer.

Oplysninger om dig

Rigspolitiets webredaktion læser henvendelser én gang i døgnet mandag til fredag. Vi svarer inden for 10 hverdage. Hvis du har et problem på politi.dk, der haster, skal du derfor ringe 114.

Hvis du indsender personoplysninger
Nej tak til cookie