Spring til hovedindhold

Forslag

HR i politiet

Vær med til at udvikle og understøtte politiet som organisation.

Organisatorisk samspil

En bred vifte af akademikere, polititjenestemænd og administrativt uddannede medarbejdere i Koncern HR samarbejder om at udvikle og understøtte dansk politi i samspil med politikredsene.

 

Tværfaglig sparring og idéudvikling er en del af hverdagen, og vi udfordrer til stadighed vores processer og metoder.

Her kommer du til at bruge dine kompetencer til at udvikle og understøtte et fremtidssikret politi. Hvis du er målrettet og interesserer dig for mennesker, vil du trives hos os.

 

Se vores ledige stillinger

Fagområder inden for HR
Vi rekrutterer til stadighed nye kolleger for at løfte alle politiets opgaver. I rekrutteringsteamet arbejder vi med optimering og udvikling af rekrutteringsprocessen, så vi hele tiden får de mest kompetente kolleger. Vi har et tæt samarbejde med lederne i de forskellige afdelinger, og er med i udarbejdelsen af kompetenceprofiler, jobannoncer og rekrutteringsplaner. Vi screener ansøgningerne og gennemfører samtaler og udvælgelse sammen med den relevante leder.
Inden for medarbejderudvikling arbejder vi med kompetencer og motivation hos ansatte i hele politiet. Vi udarbejder redskaber, som hjælper de ansatte til at finde ud af, hvad der motiverer og inspirerer netop dem. Derudover administrerer vi også de kurser, videreuddannelser og efteruddannelser, som politiet tilbyder.
Vi sikrer, at politiet behandler arbejdsretlige problemstillinger kompetent og korrekt. Vi håndterer de komplikationer, som kan opstå ved ansættelsen af nye medarbejdere, under ansættelsen eller ved ansættelsesforholdets ophør.
Vi sørger for, at nye kolleger får den rigtige start hos politiet. Vi udarbejder og planlægger introforløbet for nye medarbejdere, således at trivsel og tryghed er en del af oplevelsen, når man starter hos os – uanset om man er elev i sit første ”rigtige job” eller er en erfaren leder.
Vi er en central del af lønfunktionen for alle ansatte i politiet. Sammen med Koncernstyring (afdelingen for økonomi og strategi) sørger vi for, at løn, ferie og pension for mere end 14.000 medarbejdere kører korrekt og effektivt.
Vi håndterer alle typer administrative opgaver inden for rekruttering, ansættelse, arbejdstidsplanlægning, sygesager og barsel. Vi sørger for, at vores kolleger i hele organisationen får de informationer, de har brug for, så de kan fokusere på at varetage deres kerneopgaver.