Spring til hovedindhold

Forslag

Ina er med til at klæde politibetjentene på

"Jeg er med til at sikre politiet – og dermed samfundet og borgerne - gode aftaler."

Ina fra indkøb

Hvem er du, og hvad laver du i politiet?

Jeg er uddannet cand.merc.(jur.) ved Copenhagen Business School i juni 2021 og arbejder som contract manager i Rigspolitiets centrale indkøbsafdeling.

Mine opgaver spænder bredt, men overordnet handler det om at optimere politiets kontrakter og relationer til leverandører, så vi er sikre på, at det er de rigtige produkter og systemer, der bliver indkøbt, at leverancerne lever op til vores aftaler, og at det hele foregår i overensstemmelse med vores kontrakter.

At arbejde med politiets kontrakter kan virke fjernt fra det politi, som vi alle kender fra gaden, men jeg ser mit arbejde med kontrakter som et værdiskabende værktøj for vores leverandørrelationer. Politiet er en særlig arbejdsplads med usædvanlige behov, krævende opgaver og særligt udstyr, og derfor skal der være styr på tingene.

 

Hvordan hjælper dine kompetencer politiet på gaden?

Sammen med mine dygtige kolleger, der fx tæller udbudskonsulenter, indkøbere og analytikere, er jeg med til at sikre politiet, samfundet og borgerne gode aftaler, som bidrager til både dem i uniform og dem uden – med de bedste vilkår og rammer for det arbejde, de udfører hver dag.

 

Hvordan har din vej været ind i politiet?

Det begyndte ved, at en tidligere studiekammerat opfordrede mig til at søge et studiejob hos Rigspolitiet. Helt spontant greb jeg muligheden og få måneder senere – og en sikkerhedsgodkendelse rigere – var jeg ansat i Rigspolitiet, hvor jeg arbejdede med sager om arbejdsskader.

Undervejs voksede porteføljen af opgaver med blandt andet dusørsager og HR-relaterede GDPR-opgaver, så selv under min ansættelse som studentermedhjælper oplevede jeg kæmpe tillid og frihed under ansvar.

Jeg fandt ud af, at jeg virkelig brændte for kontraktstyring, hvilket også blev emnet for min specialeafhandling. Da muligheden for et fast job som contract manager opstod, tøvede jeg derfor ikke med at søge. Og nu er jeg her!

 

Hvornår har du været mest stolt eller glad i dit arbejde?

Det vækker en glæde i mig, når jeg ser de fysiske produkter på gaden, som mine kolleger og jeg har været med til at aftale os frem til – som eksempelvis fotovogne og politiet i deres uniformer med blandt andet taktiske veste, håndjern og våben.

 

Hvad er det bedste ved at arbejde i politiet?

At jeg sammen med mine cirka 17.000 kolleger er med til at opfylde politiets formål om at sikre den offentlige orden gennem forebyggelse, efterforskning og håndhævelse af loven. Dette er jeg med til at opfylde fra en contract management-synsvinkel ved at sikre politiet de bedste og mest optimale rammer og vilkår i politiets aftaler – hvad enten der er tale om it-licenser, narkometre eller patruljekøretøjer.

 

Du kan også møde Søren, der kommunikerer for politiet - blandt andet på de sociale medier.


Vil du også bruge dine kompetencer for politiet?

Tjek her, om der er ledige stillinger.

Se ledige stillinger