Spring til hovedindhold

Forslag

DBA SQL til håndtering af politiets infrastruktur

Hvidovre, Rigspolitiet, Koncern IT

Vi søger dig, der har lyst til at arbejde med administration og videreudvikling af vores SQL miljø, samt være rådgivende på projekter på tværs af organisationen og dermed være med til at gøre en forskel for infrastrukturen i politiet.

Din nye hverdag
Dine primære arbejdsopgaver består i administration af politiets SQL Databaser samt øvrige MS SQL-produkter. Sammen med dine tætte kollega har du ansvaret for at sikre den videre udvikling inden for området samt sikre fortsat stabil drift.

Du beskæftiger dig med installation af SQL software, patche nævnte software, bistå i design af applikationens datastruktur, konfiguration af sikkerhedspolitikker, beskrive og udføre backup og restore strategier, konfigurere overvågning, håndtere de genererede alarmer af den konfigurerede overvågning.

Som databaseadministrator har du en praktisk og udførende funktion, men fungerer også som rådgiver på tværs af organisationen. Du arbejder selvstændigt med at tilrettelægge administrationsopgaver, ligesom du tager ansvar for at sikre en tæt dialog og et velfungerende samarbejde på tværs.

Du bliver en del af Center for Drift i sektionen Infrastrukturdrift, som består af 25 kompetente og engagerede medarbejdere, der alle har forskellige fagspecifikke baggrunde. I sektionen arbejder vi med drift af systemer og netværk, og vores vigtigste opgave er at sikre stabil drift af politiets systemer. Vi har en uformel omgangstone, og vores arbejdsmiljø er præget af stor aktivitet og faglig sparring. Vi går alle op i at yde vores bedste for at bidrage til, at politiet kan løse vigtige samfundsmæssige opgaver.

Vores nye kollega
Du har et par års erfaring og er nødvendigvis ikke SQL databaseadministrator på nuværende tidspunkt – måske udvikler du på/mod databasen, og har ambitioner om at blive en god og engageret SQL databaseadministrator. Du har lysten til at være med til at drive og få opgaverne løst i den proces, der gør SQL til et stærkt kompetenceområde i Rigspolitiet.

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men du har formentlig en it-teknisk uddannelse. Til gengæld er det vigtigt for os, at du har kendskab til drift af SQL, herunder viden om SQL-drift i virtuelle miljøer og gerne erfaring med Linux og Windows Server.

Din værktøjskasse indeholder desuden erfaring med forskellige versioner af SQL og din praktiske erfaring er gerne suppleret med en eller flere MS certificeringer med fokus på databaser.

Som person arbejder du yderst systematisk og struktureret, og det falder dig naturligt at tage ejerskab og ansvar for dine opgaver. Du har gennemslagskraft, et fagligt mod og en drivkraft, som sikrer, at du overkommer eventuelle udfordringer, finder løsninger og kommer hurtigt og sikkert i mål med dine opgaver. Du arbejder selvstændigt, trives i en travl og afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver og du forstår at prioritere mellem disse. Du har et stort overblik og kan holde hovedet koldt i pressede situationer. Du trives med tværfagligt samarbejde og er god til at kommunikere med mange forskellige faggrupper.

Ansættelsesforhold

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og akademikere i staten. Du bliver indplaceret på basisløntrin afhængig af anciennitet.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Du bliver indplaceret i løngruppe 1, 2 el. 3 afhængig af uddannelse, anciennitet og kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiets Koncern IT med adresse på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Mark Henriksen på telefon 53 52 15 14. Du kan finde information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Alle dokumenter skal være i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 1. oktober 2019
Søg stillingen

Om Rigspolitiet
I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse og politiet i Grønland og på Færøerne. Vi udvikler strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, indkøb af politiets udstyr og køretøjer, personale og uddannelse, internationalt samarbejde, kriminalteknik og efterforskningsopgaver.

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.

Afvis cookies