Spring til hovedindhold

Forslag

Ambitiøse universitetspraktikanter søges til organisationsudvikling

København, Københavns Politi

Vil du være med til at udvikle Københavns Politi? Er du interesseret i at afprøve din faglighed i landets største politikreds med over 2.500 medarbejdere? Og vil du være en del af et tværfagligt udviklingsteam, der har fokus på kommunikation, HR, læring og udvikling? Så er en praktikplads hos os i Udviklingssektionen måske noget for dig.

Udviklingssektionen består af 10 dedikerede akademiske medarbejdere med forskellig humanistisk og samfundsvidenskabelig baggrund. Vi arbejder projektorienteret i teams og i tæt samarbejde med ledere og medarbejdere fra hele Københavns Politi. Vores opgave er at udvikle og implementere nye løsninger og arbejdsgange. Du bliver tilknyttet ét eller flere projekter sammen med erfarne udviklingsfolk, og du får en fast kontaktperson gennem hele dit praktikophold.

Din profil
Vi søger praktikanter med forskellige faglige baggrunde gerne fra kandidatdelen af deres uddannelse. Vi ønsker, at du har gode erfaringer eller kompetencer med ét eller flere af følgende områder:

- Skriftlig kommunikation (fx udarbejdelse af nyhedsbreve, nyheder til Intranet, rapporter, kommunikationsplaner).
- Visuel og grafisk formidling (fx PowerPoint, video, modeller og fotos).
- Projektarbejde og tværfagligt samarbejde.
- Kvalitative og kvantitative metoder (afholdelse af interviews, workshops, udarbejdelse af spørgeskemaer samt behandling og analyse af statistiske data).
- Organisationsudvikling og forståelse for arbejdet i en politisk styret organisation.
- Offentlig administration, HR, performance, læring og uddannelse.
- Brugerinvolvering.

Som person ser vi gerne, at du er selvstændig, ansvarlig og initiativrig.

Ansættelsesforhold

Praktikforløbet vil være af 5 måneders varighed, 4-5 dage om ugen og skal være meritgivende.

Stillingen er ulønnet, og helt sikkert spændende og udviklende.

Dit arbejdssted vil være Politigården, 1567 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Praktikperioden er fleksibel, men helst fra august/september 2019 og frem.

Kontakt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Sanne Buhl som er leder af Udviklingssektionen på tlf.: 51830633 eller til Ewa Siekierski, som er konsulent i Udviklingssektionen på tlf.: 51715787.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi vil løbende gennemføre samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 30. april 2019
Søg stillingen

Du kan læse mere om Københavns Politi på www.politi.dk/koebenhavn.

Nej tak til cookie