Spring til hovedindhold

Forslag

Konsulent til HR-afdelingen (Barselsvikar)

Roskilde, Midt- og Vestsjællands Politi

Synes du, at ansættelsesret, løn og personaleadministration er spændende og har du stærke administrative kompetencer, et driftsgen, så er det dig vi har brug for til stillingen som HR konsulent. Kort sagt søger vi en kollega, som har en HR partner profil.

Om os
Du bliver en del af en stor og spændende organisation, der har stor samfundsmæssig interesse. Politikredsen består af ca. 750 medarbejdere fordelt mellem politi, anklagemyndighed og en stabssøjle. HR-afdelingen er en del af stabssøjlen, som består af en HR chef, en sektionsleder og ca. 12 medarbejdere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, som beskæftiger sig med driftsopgaver knyttet til HR årshjulet.

Om jobbet
Vores nuværende jurist går på barsel, hvorfor vi søger en barselsvikar. Vi forventer ikke, at du er jurist, men at du har interesse for ansættelsesret, herunder overenskomstområdet og personaleadministration generelt.

Som HR konsulent vil du komme til at arbejde med opgaver inden for HR-data, ledelsesrådgivning samt personaleadministration. Der er tale om en stilling, hvor du vil få kendskab til en bred opgaveportefølje i forbindelse med administrative processer og personalesager. Du vil således skulle bistå ved lønforhandlinger, ansættelsesprocesser (lønberegning, lønforhandling, indplacering), sikkerhedsgodkendelsesprocesser, sparring med ledere omkring ferieregler, sygesager, performance mv.

Du skal være indstillet på, at din opgaveportefølje løbende kan ændre sig, og at du efter behov skal indgå i løsningen af opgaver i hele HR-afdelingen. Du skal endvidere være indstillet på, at stillingen kræver, at du trives i en driftsafdeling og du dermed trives med, at mange af opgaverne kræver detaljeorientering og hurtig eksekvering.

Du vil indgå i et opgavefællesskab med afdelingens øvrige medarbejdere, og dine kollegaer vil sparre med dig om opgaverne. Du vil referere til sektionslederen.

Din profil
Du har en relevant akademisk kandidatuddannelse, og vi forestiller os, at du er nyuddannet eller har et par års erfaring. Du har en analytisk tilgang til problemstillinger, er nysgerrig og udviklingsorienteret men samtidig effektiv, når du løser driftsopgaver. Vi skal nok sørge for oplæring i brugen af vores it-systemer.

Vi lægger vægt på, at du:
• Er eller har lyst til at blive en dygtig HR konsulent/HR partner
• Er serviceminded og god til at skabe og vedligeholde relationer
• Er ansvarsbevidst, resultatorienteret, kan arbejde selvstændigt og bidrage til at forbedre vores administrative arbejdsgange.
• Er fleksibel og giver en hånd med, hvor der er behov og kan navigere i en omskiftelig hverdag, hvor du bevarer overblikket og prioriterer dine opgaver, da du ofte vil være i gang med mange opgaver samtidig.
• Har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation og har kendskab til eller er villig til at tilegne dig viden om sagsbehandlingsprincipperne i det offentlige.

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret efter dine kvalifikationer som fuldmægtig eller specialkonsulent.

Dit arbejdssted bliver Midt- og Vestsjællands Politi på hovedstationen med adresse på Skovbogade 3, 4000 Roskilde. Politistationen ligger tæt på motorvejsafkørsel og Roskilde station, hvorfra der er hyppige togafgange med 20 minutters interval.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Vi forventer, at du kan tiltræde den 1. april 2021. Stillingen er tidsbegrænset, og udløber 1 år efter ansættelse.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde den nødvendige sikkerhedsgodkendelse gennem hele din ansættelse i politiet.

Kontakt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Birgitte Møller på telefon 41 29 09 34. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Vi forventer at holde 1. samtaler den 4. februar 2021. Til samtalen vil du møde sektionsleder og den medarbejder, som går på barsel. Før samtalen vil du få en case tilsendt, som du skal forberede.

Ansøgningsfrist: 28. januar 2021
Søg stillingen