Spring til hovedindhold

Forslag

System- og applikationsmedarbejdere til Politiets Efterretningstjeneste

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste

Vil du arbejde med system og applikationsdrift og understøtte operative og administrative IT-løsninger i landets nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste? Vil du være medlem af et dynamisk team, hvor dit arbejde vil få afgørende betydning for PET's forretningskritiske it-løsninger? Er du tilmed drevet af at gøre en forskel i samfundet, så er stillingen som system- og applikationsdriftsmedarbejder i IT-driftssektionen måske noget for dig.

Om jobbet
Som applikationsdriftsmedarbejder gør du en forskel for alle PET's medarbejdere. Du bidrager til, at de nødvendige it-løsninger og -værktøjer er tilgængelige og fungerer optimalt, så PET fortsat kan realisere sin mission og vision om at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Som en del af applikationsdriftsgruppen i sektionen for IT-drift, vil dine primære arbejdsopgaver være:
• Idriftsættelse af nye systemer og løbende deployment af nye versioner og rettelser af både COTS og special software.
• Applikations- og databasedrift af systemer, som understøtter PET's virke
• Deltagelse i servicevindue planlægning
• Fejlsøgning og fejlrettelser
• Projektdeltagelse i større og mindre projekter

Du fokuserer på at levere stabil drift i et komplekst it-landskab, og formår at deltage i grundig fejlsøgning, hvor du er med til at sikre at normal drift reetableres ved incidents. Sikker og stabil drift er en prioriteret opgave, og IT-drift deltager derfor i udviklingsopgaver for at sikre, at driftsperspektivet repræsenteres i design og implementering. Det forventes, at du har kendskab til og kan bidrage i dette samarbejde.

Du vil blive ansat IT-drift sektionen under IT-drift chefen.

Vi forventer
Du er en driftssikker og engageret kandidat, som har en relevant it-baggrund med erfaring, teknisk indsigt og kendskab til gængse operative systemer og databaseplatforme. Det er væsentligt, at du har erfaring med drift af store systemer, databaser og integrationer i et komplekst it-landskab.

Som person arbejder du analytisk og struktureret, og du formår at bevare overblikket i pressede situationer. Du har en høj skriftlighed, og bidrager med proaktivt at sikre, at der ikke opstår utilsigtede påvirkninger af driftsbilledet. Du har et godt kendskab til praktisk it-sikkerhed, og formår at abstrahere fra en intentionel vag it-landskabsbeskrivelse. Du har mod på og interesse i at lære nyt og udvikle dig både fagligt og personligt.

Vi tilbyder
Du får et spændende arbejde i en helt unik sektion med ansvar for understøttelse af PET's forretningskritiske IT-landskab. Dertil er der en direkte og uformel omgangstone kombineret med en god portion humor. Vi er en dynamisk arbejdsplads med en operativ virkelighed, hvor tingene til tider går stærkt. Du kommer til at arbejde med dygtige og professionelle kollegaer med et højt fagligt niveau, som brænder for deres arbejde.

Det er et udfordrende job, men vi hjælper og støtter, så din position bliver en succes. Du vil blive uddannet i udvalgte systemer, støttet med faglig viden, sidemandsoplæring og undervisning af kolleger, teamleder, IT-udvikling og arkitekter.

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2019.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.

Du vil efter et grundigt introduktionsforløb indgå i en vagtordning, hvor der typisk vil være tale om tilkaldevagt af en uges varighed 3-5 gange om året. Du skal være indstillet på at understøttelsen af Danmarks nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste med operationel IT drift, kan medføre skæve arbejdstider i specielle situationer.

Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket du, som ansøger, skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen.

Kontakt

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen os på telefon 22 66 51 32 mellem kl. 11 og 12 på hverdage.

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job.

Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil.

Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 5 og 6.

Ansøgningsfrist: 24. januar 2019
Søg stillingen

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.

Nej tak til cookie