Spring til hovedindhold

Forslag

Analytikere til modvirkning af cyberspionage

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste

Har du interesse i stormagtspolitik og den globale udvikling samt kompetencer til at koble dette til konkrete operative og taktiske tiltag, der beskytter danske interesser? Har du faglig indsigt i cyberdomænet og bearbejdning af teknisk data, og kan du omsætte det til PET’s næste skridt mod fremmede magters cyberspionge mod Danmark?

Center for Statslige Aktører i PET søger cyberanalytikere, der skal indgå i vores efterretningsteams i arbejdet med kontraspionage med fokus på cyberspionage.

Analyse og rapportering af efterretninger
Til vores efterretningsteams søger vi lige nu efterretningsanalytikere til modvirkning af cyberspionage mod Danmark fra fremmede magter.

Som analytiker vil du indgå i et team af dedikerede efterretningsanalytikere og efterforskere. Som en del af dit arbejde indgår du i tæt samarbejde med relevante centre i PET samt nationale og internationale samarbejdspartnere.

Du skal medvirke til løbende at indhente, bearbejde og analysere informationer samt udvikle og målrette operationer, der har væsentlig betydning for den nationale sikkerhed. Du bliver ansvarlig for analyse og rapportering af efterretninger, herunder oplæg til operative tiltag, der skal styrke PET’s kontraspionageindsats på cyberområdet.

Kreative og analytiske kandidater
Som analytiker skal du være kreativ og initiativrig samt spille en aktiv rolle i at udvikle centrets funktion i efterretningskredsløbet. Du har en veludviklet operativ sans, og trives med det taktiske arbejde og analyse af enkeltinformationer. Du kan omsætte din viden og analyser til letforståelig rapportering og udvikling af nye operationer. Du arbejder selvstændigt, systematisk og struktureret og trives samtidig med samarbejde på tværs af faggrænser.

Du har muligvis en baggrund fra forsvarets myndigheder eller politiet, eller har beskæftiget dig med cyberdomænet i forbindelse med din uddannelse. Du trives desuden med mangeartede opgaver og teamarbejde, hvor mange forskellige kompetencer er repræsenteret, herunder politiefterforskere, sproglige bearbejdere m.v. God dømmekraft og pålidelighed kendetegner din person.

Vi vægter følgende kvalifikationer højt:
• Relevant uddannelse med gode resultater
• Gode evner til formidling af tekniske informationer på en letforståelig måde
• Særdeles gode samarbejdsevner
• Gode mundtlige og skriftlige sprogkundskaber (dansk og engelsk). Andre
relevante sprogkundskaber er en fordel, men ikke et krav
• Erfaring med efterretningsarbejde er en fordel, men ikke et krav
• Erfaring med programmering, større dataanalyser eller lignende er en fordel, men ikke et krav

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge, også selvom man har søgt en lignende stilling før.

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2019.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på
Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at ansøgningsprocessen og ansættelsesprocessen behandles med den højeste grad af diskretion. Ved eventuel ansættelse vil yderligere vejledning omkring fortrolighed blive givet.

Kontakt

Du kan finde yderligere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet som ansættelsesmyndighed på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores
rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne, som er knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 18. januar 2019
Søg stillingen

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.
Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.

Nej tak til cookie