Spring til hovedindhold

Forslag

PET søger samfundsvidenskabelige studentermedhjælpere

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste

Vil du arbejde for at beskytte Danmark mod spionagetruslen fra fremmede magter? Har du interesse og faglig indsigt i stormagtspolitik, sikkerhedspolitik og den globale udvikling? Eller har du en stærk analytisk sans, og kan du overskue store datamængder? Så er det måske dig, vi søger.

Center for Statslige Aktører i PET søger flere studentermedhjælpere, der skal indgå i vores efterretningsteams i arbejdet med spionagetruslen mod Danmark.

Jobbet
Vi tilbyder et alsidigt og spændende studiejob med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Som studentermedhjælper vil du indgå i et team af dedikerede efterretningsanalytikere og efterforskere. Du vil blive præsenteret for mangeartede opgaver og teamarbejde, hvor forskellige kompetencer er repræsenteret. Tæt samarbejde med dine kollegaer er centralt i den daglige opgavevaretagelse.

PET søger flere studentermedhjælpere til en bred vifte af arbejdsområder, og du vil bl.a. medvirke til, at:
• modtage og selv indhente informationer fra forskellige åbne og lukkede kilder, der skal valideres. Det er derfor en klar fordel, hvis du kan demonstrere en kreativ, kritisk og konstruktiv tilgang til databehandling
• udfærdige skriftlige interne og eksterne produkter såsom briefinger, notater og deslige. Du skal derfor besidde en skarp formuleringsevne på dansk og engelsk
• udføre kvantitative analyser af større datamængder. Det er derfor en fordel, hvis du har gode metodiske færdigheder

Hvem er du?
Du studerer på en videregående samfundsfaglig uddannelse såsom Statskundskab, Økonomi, International Security and Law eller Security Risk Management. Den ideelle kandidat besidder flere af følgende kvalifikationer:
• Gode formuleringsevner på skrift og i tale på dansk såvel som engelsk
• Arbejder struktureret, systematisk og ansvarsbevidst
• Indgående kendskab til generelle samfundsforhold og international politik
• Præsterer høj kvalitet i opgaveløsningen og har øje for detaljer
• Interesse for efterretningsprocesser- og begreber samt erfaring med arbejdet i politiske institutioner
• Kendskab til eksempelvis russisk, kinesisk eller farsi er en fordel, men ikke et krav

Derudover lægger vi vægt på, at du er fleksibel, selvstændig og omstillingsparat. Det er afgørende, at du har stærke samarbejdsevner og kan holde hovedet koldt, når der med kort varsel skal leveres ad hoc produkter.

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2019.
Stillingen er som udgangspunkt 10-15 timer ugentligt og kan tilrettelægges med den enkelte, så det passer til studiet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.
Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad ad diskretion. Ved eventuel ansættelse vil yderligere vejledning omkring fortrolighed blive givet.

Kontakt

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.politi.dk

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i slutningen af januar og starten af februar.

Ansøgningsfrist: 21. januar 2019
Søg stillingen

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretningstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed

Nej tak til cookie