Spring til hovedindhold

Forslag

Kommunikationsrådgiver til Politiets Efterretningstjeneste (genopslag)

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste

PET søger en kommunikationsrådgiver, som aktivt og selvstændigt kan bidrage til håndteringen af PET’s interne kommunikation og håndteringen af pressehenvendelser.

Kommunikationsrådgiveren vil være central i PET’s arbejde med at udforme, planlægge og formidle organisationens interne kommunikation og vil indgå i arbejdet med den eksterne pressehåndtering og pressevagten.

Der er generelt tale om kommunikationsopgaver i en meget dynamisk organisation, hvor vi ofte arbejder med korte tidsfrister. Det forventes, at rådgiveren er selvkørende både i forhold til den interne og eksterne kommunikation, opsøgende og kan samarbejde med mange faggrupper i en stor organisation. Der vil desuden blive lagt vægt på, at rådgiveren er initiativrig og kan sætte en strategisk retning på den interne kommunikation. Det er endvidere vigtigt, at personen er fortrolig med pressearbejde og henvendelser fra journalister.

Vi ønsker en person med følgende erfaring:

- Relevant uddannelsesmæssig baggrund (fx journalist, akademisk kommunikationsuddannelse eller lignende).
- Solid erfaring med presse- og kommunikationsarbejde, særligt med vægt på intern kommunikation
- Kendskab til arbejde med og udvikling af intern kommunikation – herunder arbejde med hjemmeside og intranet.
- Erfaring fra en politisk styret organisation.

Det er desuden en forudsætning, at du er en stærk mundtlig og skriftlig kommunikator. At du besidder en høj grad af strategisk og politisk organisationsforståelse. At du er fleksibel, selvstændig og produktiv samt hårdtarbejdende med en høj stresstærskel. Vi forventer også, at du er en holdspiller med stærke samarbejdsevner.

Som kommunikationsrådgiver indgår du i kommunikationsenheden i PET’s
Direktionssekretariat med reference til sekretariatschefen.

Kommunikationsrådgiveren tilrettelægger selv sit arbejde i dialog med
sekretariatschefen. Der kan i perioder forekomme en del arbejde uden for normal arbejdstid i forhold til pressehåndtering.

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2019.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation eller overenskomst af Dansk Journalistforebund.

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at du som ansøger ikke videregiver oplysninger om din ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces hos PET. Ved eventuel ansættelse vil yderligere vejledning omkring fortrolighed blive givet.

Kontakt

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på 4199 6151. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 10.

Ansøgningsfrist: 18. februar 2019
Søg stillingen

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.

Nej tak til cookie