Spring til hovedindhold

Forslag

Er du vores nye regnskabschef?

Holstebro, Midt- og Vesjyllands Politi

Vil du være med til at bidrage til udviklingen af en velfungerende sektion, hvor du skal være garant for et retvisende regnskab samt havde ansvaret for den daglige ledelse af regnskabsmedarbejderne?

Som leder for regnskabssektionen i Midt- og Vestjyllands Politi bliver du sektionsleder for 9 medarbejdere, inkl. en kontorelev. Det er fagligt dygtige medarbejdere, der i det daglige er selvkørende, og du vil sammen med dem skulle gøre regnskabsfunktionen endnu bedre.

Det er naturligt for dig at bringe medarbejdernes kompetencer og uudnyttede potentialer i spil samt kombinere en stabil drift med den fortsatte udvikling. Derfor lægger vi vægt på, at du er nysgerrig, opsøgende og befinder dig godt i at omsætte strategier og retningslinjer til praksis, hvilket blandt andet udmønter sig i udnyttelse af systemer og at sikre optimale processer.

Med hele Midt- og Vestjyllands Politi som arbejdsplads, vil du få en bred kontaktflade i Politiet. Vi har derfor en forventning om, at du i dit virke som politikredsens regnskabschef, skaber og bruger dit netværk for en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsning,

Den rigtige kandidat har en god regnskabsfaglig ballast samt erfaring med personaleledelse. Har du dette på plads, er din uddannelsesmæssige baggrund ikke afgørende for os.

Vi ser gerne, at du har erfaring med økonomisystemer, fx Navision Stat, samt et stort kendskab til de statslige regnskabsregler. Har du tidligere arbejdet med aktivitetsbaseret økonomistyring, vil det være en fordel.

Du bliver en del af ledergruppen i økonomiafdelingen, der ud over dig består af sektionslederen i logistik og økonomichefen, du referere til økonomichefen. Du vil få et job i en spændende organisation, hvor økonomiafdelingen sammen med resten af staben altid (24/7/365) er klar til at løse opgaver for det danske samfund.

Hvis du mener, at du er den rette til jobbet som vores næste regnskabschef, så send os din ansøgning hvor du blandt andet beskriver hvordan vi kan bruge dine kompetencer.

Ansættelsesforhold

Stillingen forventes besat pr. 1. september 2020 eller snarest herefter.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.

Dit arbejdssted bliver Midt- og Vestjyllands Politi, Stationsvej 74, 7500 Holstebro.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde din sikkerhedsgodkendelse gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til økonomichef Charlotte Lynge, tlf. 2176 7426

Du kan finde mere information om politiet generelt på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger flere job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit seneste eksamensbevis samt. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 10. juni 2020
Søg stillingen

Midt- og Vestjyllands Politi er landets geografiske største politikreds og har knap 1200 ansatte fordelt på hovedstationen i Holstebro samt lokalstationer i Herning, Ringkøbing, Silkeborg, Skive, Thisted og Viborg.

Afvis cookies