Spring til hovedindhold

Forslag

Sikkerhedsspecialist til Netværksdrift (genopslag)

Hvidovre, Rigspolitiet, Koncern IT

Vi søger dig der brænder for at sikre stabil drift af politiets systemer og netværk, og som ønsker en spændende og varieret arbejdsdag med opgaver, der spænder bredt fra forebyggende drift til projektopgaver med design og implementering af nye it-løsninger?

Om jobbet
Som sikkerhedsspecialist vil du få en spændende og varieret arbejdsdag, hvor du kommer til at varetage driften og vedligeholdelsen af politiets sikkerhedsplatform. Derudover vil du komme til at arbejde med projektopgaver.
Der er kontinuerligt brug for nytænkning i politiet med hensyn til sikkerhedsløsninger, dem konfigurerer vi ved at teste, implementerer og dokumenterer. De eksisterende sikkerhedsløsninger bliver i forbindelse med incidents analyseret herunder deres mulige fejlkilder og løsninger.
Endnu en vigtig del af vores funktion er at agere tovholder på sager, som eskaleres til andre afdelinger i Koncern IT eller til eksterne leverandører. I den forbindelse er det vigtigt, at du er med til at skabe et frugtbart samarbejde med både de interne og eksterne leverandører. Generelt bliver alle vore implementerede sikkerhedsløsninger detaljeret dokumenteret.
Du bliver en del af Sektionen for Netværk under politiets Koncern IT som er inddelt i 4 forskellige teams, som består af 15 kompetence og engagerede medarbejder, der alle har forskellige fagspecifikke baggrunde. Du kommer specifikt til at indgå i et dedikeret team af 4 sikkerhedsspecialister i Slusen hvor de primære arbejdsopgaver omhandler vedligeholdelse af sikkerhedsplatformen samt implementering af nye systemer, herunder integration af eksisterende systemer. Du vil få en stor berøringsflade med hele Koncern IT.

Vores forventninger til dig
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være datatekniker med speciale i netværk eller lignende, men det er ikke et krav. Vi forventer dog, at du har arbejdet med it-løsninger eller har minimum 3 års praktisk erfaring med netværk og hvordan man bygger sikkerhed ind i netværket. Har du erfaring med Citrix Netscaler og certifikater samt forståelsen heraf vil det være en fordel.

Du er vant til at installere og lave fejlsøgninger på netværksenheder og store komplekse infrastrukturer. Du har stor interesse for og kendskab til it-sikkerhed, og evner hurtigt at sætte dig ind i nye teknologier og tekniske problemstillinger. Det er en fordel hvis du har erfaring med indholdsscanning af trafik, men ikke et krav.

Du har betydelig viden om og erfaring med konfiguration, udrulning og fejlfinding i Check Point samt Cisco firewalls. Derudover har du en analytisk tilgang til dit arbejde med netværk og IT sikkerhed, og sidst, men ikke mindst har du lyst til at sætte dig ind i politiets virksomhed og organisation, og de krav det stiller til sikkerhed.

Som person trives du med at arbejde i et højt fagligt miljø og har lysten til at arbejde med driftsopgaver. Du evner at kommunikere konstruktivt på tværs af forskellige faggrupper og formår at skabe samt opretholde gode relationer på tværs af organisationen Du har forståelse for og evner at dokumentere implementerede netværksløsninger. Derudover arbejder du struktureret og formå at planlægge og prioritere samt administrere egne arbejdsopgaver.

Ansættelsesforhold

Du vil blive ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område. Du vil være omfattet af det til enhver tid gældende ”cirkulære om organisationsaftale med Dansk Metal, Dansk El-Forbund, Blik – og Rørarbejderforbundet, Træ, Industri & Byg, Malerforbundet i Danmark, 3F og Serviceforbundet”.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Thomas Guvad på 30 58 38 20 i tidsrummet 8-12 på hverdage. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk baggrund.

Vi forventer at afholde 1. samtaler mandag den 2. september og 2. samtaler onsdag den 4. september 2019.

Ansøgningsfrist: 26. august 2019
Søg stillingen

Koncern IT
Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks
12 politikredse samt politiet i Grønland og på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og
udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.

Ca. 400 medarbejdere i Koncern IT udvikler og driver politiets it-systemer og sikrer, at
politiets omkring 15.000 medarbejdere har de it-værktøjer, der skal til for at forebygge og
forhindre kriminalitet. Koncern IT er organiseret i fire centre: Staben, Service, Udvikling og Drift.

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.

Afvis cookies