Spring til hovedindhold

Forslag

Studentermedhjælpere i PET

Søborg, Politiets Efterretningstjenste

Studentermedhjælpere i PET’s Center for Kontraterroroperationer

Har du flair for administrativt arbejde og lyst til at være med dér, hvor tingene sker, og evner du at løbe stærkt uden at miste overblikket? Så er et job i PET måske noget for dig.

Vi tilbyder en stilling som studentermedhjælper i PET’s Center for Kontraterroroperationer, hvor vi gennemføre operationer rettet mod grupper, netværk og enkeltpersoner, som mistænkes for at udgøre en terrortrussel mod Danmark, danske personer eller danske interesser i udlandet.

Vi tilbyder dig et spændende studiejob, hvor du for mulighed for at samarbejde med kollegaer med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks sikkerhed og frihed. Du får en masse dygtige kollegaer, som vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling.

Om jobbet
Som studentermedhjælper i PET’s Center for Kontraterroroperationer vil du være med til at behandle de informationer, der tilgår PET og du vil eksempelvis skulle bidrage i forbindelse med søgninger og opdateringer i PET’s registre, lettere sagsbehandling og lejlighedsvis afrapporteringer til ledelsen i PET samt andre samarbejdspartnere. Arbejdet foregår ofte i et højt tempo, men kvaliteten skal være top.

Om dig
Du er indskrevet på en relevant længerevarende uddannelse, og du er en faglig stærk studerende med interesse for samfundsforhold og PET’s arbejdsområder. Vi forventer, at du har blik for detaljen og at du kan samarbejde både med mange forskellige fagligheder og på tværs af forretningsområder.
Det er vigtigt, at du har gode it-kompetencer, ligesom det er et krav, at du har gode skriftlige og mundtlige dansk- og engelskkundskaber.
Som person skal du være opsøgende, nysgerrig og være detaljeorienteret. Du skal kunne tænke analytisk, således at du kan bidrage til centerets arbejde på både et operativt og strategisk niveau.

Ansættelsesforhold

ansættelse pr. 01. oktober 2021

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Stillingen er ca. 15 timer ugentligt.

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad af diskretion. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt et job hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.
Ved eventuel ansættelse vil du modtage yderligere vejledning omkring fortrolighed.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Kontakt

Inden du søger stillingen, skal du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her https://www.pet.dk/Publikationer/~/media/Rekruttering2021/20210512Stillingsogkapabilitetsbeskrivelsestudentermedhjlper3pdf.ashx og du er velkommen til at kontakte den rekrutteringsansvarlige på 51 20 64 16 for yderligere information.

Ansøgningsfrist: 21. juni 2021
Søg stillingen

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.