Spring til hovedindhold

Forslag

Regnskabsmedarbejder i PET (barselsvikariat)

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Har du flair for tal og lyst til at arbejde i en organisation med mange forskellige regnskabsmæssige områder?

PET har haft selvstændig bevilling på Finansloven siden 2013. Økonomiopfølgning, regnskabsaflæggelse og kontrol sker i samarbejde med Rigspolitiets afdeling for koncernøkonomi, der varetager bogføringen for PET.

Vi tilbyder et barselsvikariat for minimum 1 år i Økonomicenterets regnskabsteam, som består af 5 personer. Som regnskabsmedarbejder i PET’s økonomicenter bliver du en værdifuld medarbejder, der forstår kundernes behov og PET’s krav om fortrolighed samt bidrager til, at PET lever op til kravene om en effektiv og sikker økonomiforvaltning.

Vi tilbyder dig en række spændende regnskabsopgaver i en travl og afvekslende hverdag. Dine primære arbejdsopgaver vil være modtagelse, håndtering og kontering af leverandørfakturaer i INDFAK med videreformidling til de rette ansvarlige. Dertil kommer fakturaopfølgning i Statens regnskabssystem NavisionStat.

Derudover laver du kontrol af udlæg og tjenesterejseafregninger, herunder kontering og overholdelse af de administrative retningslinjer samt diverse ad hoc opgaver.

Stillingen vil give dig en bred kontaktflade i hele organisationen, hvorfor du skal have lyst til at indgå i opgaveløsningen på forskellige planer og niveauer.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem.

Arbejdsklimaet er inkluderende og uformelt, og der er mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en regnskabsfaglig uddannelse og ser meget gerne, at du har relevant erhvervserfaring fra opgaver med statens regnskab, herunder kendskab til INDFAK, NAVISION og Excel.

Du arbejder systematisk og planlægger at udføre dit arbejde på en engageret og omhyggelig måde med en høj grad af præcision. Du er en god holdspiller samtidig med, at du har en selvstændig og ansvarsbevidst arbejdsstil. Da regnskabsteamet er et serviceorgan for resten af PET, er det vigtigt, at du er serviceminded i din tilgang til kollegaer og leverandører.

Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og gennemskuer hurtigt nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat efter gældende relevant overenskomst.

Stillingen ønskes besat pr. 1/10 2021.

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad af diskretion. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt et job hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Ved eventuel ansættelse vil du modtage yderligere vejledning omkring fortrolighed.

Kontakt

Inden du søger stillingen, skal du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse på følgende link:

https://www.pet.dk/Publikationer/~/media/Rekruttering2021/Barselsvikariatregnskabsmedarbejderkonomicenteretpdf.ashx

Vi forventer at afholde samtaler i uge 32/33.

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på hverdage mellem kl. 12.00 og kl. 14.00 på 29282665 for yderligere information.

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt stilling.

Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 31. juli 2021
Søg stillingen

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.