Spring til hovedindhold

Forslag

Juniorprofiler til udvikling i Java i PET

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste

I PET værner vi om Danmark og vores fælles samfund. Det er en mangeartet opgave og stiller store krav til vores dedikation og dygtighed. Det stiller samtidig store krav til vores it-understøttelse, hvor vi har store ambitioner, og hvor vi er i gang med at udbygge og styrke organisationen. Opgaven er spændende og vigtig – og du kan være med.

Er du nyuddannet fra en IT uddannelse, hvor du har programmeret i et objekt-orienteret sprog, eller har et par års erfaring, så er der her en spændende mulighed for at komme videre i karrieren.

Vi tilbyder en central rolle i den fortsatte digitalisering af Politiets Efterretningstjeneste. Du bliver en del af et stærkt team, der hver dag arbejder for at udvikle og forbedre sikkerheden og trygheden i Danmark gennem udvikling, videreudvikling og vedligeholdelse af de systemer, som PET’s medarbejdere er afhængige af i deres arbejde.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med brugere, eksterne specialister og dine kolleger i center for Digitalisering og IT. Du anvender dine kompetencer inden for blandt andet Java i tæt samarbejde med dit systemteam til at vedligeholde og videreudvikle nogle af PET’s mest centrale systemer. Det involverer et dagligt samarbejde med it-projektledere, forretningsanalytikere it-arkitekter mv.

De vigtigste opgaver:
• Udviklingsopgaver inden for gængse programmeringssprog særligt Java og front-end frameworks
• Udviklingsopgaver med anvendelse af Spring Boot, Angular, performance og monitorering
• SQL og Javascript relaterede opgaver
• Analysere af tekniske problemer og fejlsøgning - og løsning med fokus på brugernes behov.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere såvel som vores medarbejdere.

Om dig
Du er nyuddannet eller har et par års erfaring – gerne med erfaring med Java og tilhørende værktøjer. Derudover er du kendetegnet ved, at du
• er i stand til at bevare overblikket over komplekse løsninger og har evnen til at formidle de tekniske løsninger på brugerniveau
• tager ansvar for kvaliteten af både egne og teamets leverancer, så de svarer til brugernes behov og forventninger.
• har evnen til at holde fast i problemer når de opstår, så du finder årsagen til fejlen - og får den løst.
• drives af at lære nye IT værktøjer og discipliner og anvende disse i praksis.

Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og gennemskuer hurtigt nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Ansættelsesforhold

Stillingens ønskes besat hurtigst muligt efter aftale.

Du bliver ansat efter gældende relevant overenskomst. Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad af diskretion. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt et job hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Ved eventuel ansættelse vil du modtage yderligere vejledning omkring fortrolighed.

Kontakt

Inden du søger stillingen, skal du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse på følgende link:

https://www.pet.dk/Publikationer/~/media/Rekruttering2021/JuniorJavaStillingsogkapabilitetsbeskrivelsepdf.ashx (Markér og kopier linket).

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på hverdage mellem kl. 12.00 og kl. 14.00 på 40 22 54 48 for yderligere information. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 30. juli 2021
Søg stillingen

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.