Spring til hovedindhold

Forslag

Centerchef for finansielle efterretninger og open source i PET’s indhentningsafdeling

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Brænder du for at gøre en forskel og bliver du motiveret af ledelse, udvikling, og et arbejde i et operativt miljø? Trives du samtidig med opgaver på et strategisk politisk niveau, der involverer mange interessenter både nationalt og internationalt?

Vi tilbyder en central rolle som chef for Center for Financial Intelligence (FINNINT) og Open Source Intelligence (OSINT). Centret er ansvarlig for at indsamle, bearbejde og rapportere på baggrund af oplysninger fra finansielle og åbne kilder, der bidrager til de samlede analyser i PET’s efterretnings- og efterforskningsoperationer.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver. Du står i spidsen for et stærkt ledelsesteam, der sammen med faglige koordinatorer sikrer den daglige drift og udvikling af centret. Du sætter retningen og leder som centerchef den strategiske udvikling af centret, så potentialet i indhentningsdisciplinerne realiseres i overensstemmelse med PET’s kerneopgaver, strategi og løbende prioriteringer.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere såvel som vores medarbejdere.

Om dig
Du er en erfaren og faglig stærk centerchef, der evner og motiveres af at stå i spidsen for et fagligt ambitiøst center. Det er afgørende, at du har et stort drive og strategisk udsyn, som du bruger til at skabe løsninger på tværs af forskellige synspunkter og interesser. Du har solid efterretningsforståelse og erfaring med udvikling af indhentningsdiscipliner.

Du manøvrerer hjemmevant på taktisk, operativt og strategisk politisk niveau med helhedsforståelse, hvor du ser og agerer på tværs af afdelinger og operative indsatsområder. Du har derfor forståelse for, at dit centers ansvarsområder påvirker og interagerer med store dele af PET og andre eksterne interessenter.

Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og gennemskuer hurtigt nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat efter gældende relevant overenskomst.

Stillingen ønskes besat pr. 1.oktober 2021.

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad af diskretion. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt et job hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Ved eventuel ansættelse vil du modtage yderligere vejledning omkring fortrolighed.

Kontakt

Inden du søger stillingen, skal du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her:

https://www.pet.dk/Publikationer/~/media/Rekruttering2021/CenterchefFinansielleEfterretningerOgOpensourceStillingsogkapabilitetsbeskrivelsepdf.ashx

Du er velkommen til at kontakte os på 2442 4674 hverdage mellem 12 og 14 for yderligere information.


Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk baggrund.

Ansøgningsfrist: 6. august 2021
Søg stillingen

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.