Spring til hovedindhold

Forslag

Teknikere til Operativt Teknisk Center i Indhentningsafdelingen i PET

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Vores teknik - altid et skridt foran!

Vil du arbejde med teknisk indhentning og overvågning i landets nationale sikkerheds- og efterretningstjeneste. Ønsker du at bruge din viden som tekniker/specialist, til understøttelse af operationer i indsatsen mod spionage, terrorisme og ekstremisme?

Vil du helt tæt på operationerne og gøre en forskel i Danmarks nationale sikkerheds- og efterretningstjeneste, som har til opgave at modvirke trusler mod Danmarks sikkerhed?

Så har vi jobbet til dig!

Operativt Teknisk Center (OTC) er som en del af Indhentningsafdelingen i PET ansvarlig for store dele af PET’s tekniske og digitale indhentning og overvågning, og er dermed en stor del af de fleste operationer i PET.

OTC´s opgave er at indhente og håndtere svært tilgængelig operationsrelevant information og data, samt at understøtte efterretnings og sikkerhedsoperationer med tekniske løsninger.

Sektionen Teknisk Indhentning som du bliver en del af, har til opgave at installere, samt udvikle og designe teknik og metoder til aflytning og videoovervågning.

Vi tilbyder et job, som du ikke finder andre steder, hvor din specialviden og erfaring med teknisk indhentning fx vha. skjulte aflytninger skaber grundlaget for det efterretningsbillede, som er forudsætningen for PET’s operationer.

Derudover kræver stillingen også realkompetencer inden for andre tekniske kapaciteter, så du må forvente, at du gennemgår en faglig og personlig udvikling. IT fylder i den forbindelse også en del i en højteknologisk hverdag.

Som tekniker bliver du en del af en erfaren gruppe specialister med et højt fagligt niveau. Derfor skal du kunne trives i et teknisk fagmiljø, hvor du skal være hurtig og god til at tilegne dig ny viden og kompetencer. Du har en rolig hånd, samt mentalt overskud i pressede situationer.
Du har en naturlig interesse i, og blik for, løbende at forbedre den teknik og de metoder, som kan bringes i spil i PET’s operationer. Dermed er du med til, at skabe den operative effekt, som er vores primære opgave i OTC. Du bliver en del af et stærkt fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks sikkerhed og frihed.

Om dig
Den ideelle kandidat har operativ erfaring, fx fra politiet, forsvaret eller det private erhvervsliv, kombineret med stærke tekniske kompetencer inden for bl.a. aflytning og gerne suppleret med en uddannelse inden for elektronik, IT eller lignende. De kompetencer, som du ikke har endnu, skal vi nok klæde dig på med.

Kandidater med en særlig stærk teknisk faglighed, kombineret med praktiske evner og håndelag; der ønsker at arbejde med teknik i en efterretningstjeneste; er også meget velkomne til, at søge stillingen.
Du er omstillingsparat og fleksibel af natur, hvilket betyder at du hurtigt og effektivt kan skifte mellem opgaver når prioriteringer ændrer sig. Som udgangspunkt tilbyder vi fleksible arbejdstider, men du må forvente arbejde på skæve tider fra tid til anden, ligesom vi forventer en vis operativ parathed i dagligdagen. PET er en organisation, hvor operationer og opgaver kan dukke op med kort varsel, og vi holder aldrig lukket.
Som person er du kommunikativ stærk og trives i et tillidsbaseret samarbejde og med vidensdeling.

Du er sikkerhedsbevidst og har lyst til at lære nyt i en anderledes organisation. Dit arbejde vil være af særdeles sensitiv karakter og afgørende for PET’s operative virke.
Du har gode sociale kompetencer, finder løsninger, er proaktiv, positiv og rummelig af natur.
Det er en forudsætning, at du behersker engelsk i skrift og tale.

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Samtaler afholdes i uge 27, 28 og 29.

Du bliver ansat på gældende relevant overenskomst.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad af diskretion. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt et job hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Ved eventuel ansættelse vil du modtage yderligere vejledning omkring fortrolighed.

Kontakt

Du kan læse endnu mere om stillingen i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her (kopier link - og indsæt i din browser):

https://www.pet.dk/Publikationer/~/media/Rekruttering2022/StillingsogkapabilitetsbeskrivelseOperativeTeknikeretilTIOTCpdf.ashx

Du er velkommen til at kontakte os på HR-Ekstern@pet.dk for yderligere information.

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 1. juli 2022
Søg stillingen

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.

Forslag