Spring til hovedindhold

Forslag

Kildeførere til Center for HUMINT Kildeføring, Kontraspionage i PET

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Vi står for din, Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Vi arbejder med loven i hånden – også i samfundets skyggesider. Det er vores pligt at opspore, undersøge og stoppe dem, der truer vores samfund og demokrati, og dem, som vil os det ondt. Vi er Politiets Efterretningstjeneste – den nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

Vi tilbyder en central rolle som kildefører i Center for HUMINTs kontraspionagesektion, hvor du skal medvirke til at indhente oplysninger, som kan identificere og afværge trusler fra fremmede stater mod Danmarks sikkerhed.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver som kildefører i HUMINT’s Kontraspionagesektion, hvor du holder et vågent øje med fremmede staters spionageaktiviteter mod Danmark. Jobbet handler sjældent om krudt og kugler, hurtige biler, eventyr i udlandet eller faldskærmsudspring. Men det byder på masser af spænding i et team, der arbejder målrettet, systematisk og tålmodigt. Det er et unikt, meget alsidigt og interessant job, hvor du vil blive udfordret og presset, men også opleve mening ved et arbejde, der tjener et kritisk og vigtigt formål.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere såvel som vores medarbejdere.

Om dig
Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og gennemskuer hurtigt nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Dit vigtigste redskab er din personlighed. Du er tillidsvækkende og god til at vedligeholde relationer. Du kan motivere andre uden at sætte dig selv i centrum. Bag din selvtillid gemmer der sig et en evne til at skærpe sanserne på de afgørende sekunder af et kildemøde. Når de vigtigste oplysninger eller stemninger dukker op i talestrømmen, kan du fiske dem op, lagre din hukommelse og først timer senere formidle dem videre til dine ventende kollegaer med skriftlig præcision. Det er et krævende arbejde, der rækker ud over almindelig arbejdstid – også i weekender. Du er ofte i marken.

Ansættelsesforhold

Ansættelsesstart primo februar 2023.

Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Du bliver ansat på gældende relevant overenskomst.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt en stilling hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Kontakt

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men et godt kendskab til politiet, forsvaret eller andre offentlige myndigheder kan være en fordel.

Ansættelse i politiet og anklagemyndigheden er betinget af, at man til enhver tid kan opretholde den nødvendige sikkerhedsgodkendelse. Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til YDERST HEMMELIGT.

Ansøgninger inkl. CV skal være PET i hænde senest 12. juli 2022.

Ansøgning skal sendes fysisk som rekommanderet brev i dobbeltlukket kuvert til PET, Att: HR rekruttering, Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg. NB: stillingen kan ikke søges online.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Du kan læse endnu mere om stillingen i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her:

https://www.pet.dk/Publikationer/~/media/Rekruttering2022/Stillingsogkapabilitetsbeskrivelsekildefrerkontraspionage2022E1pdf.ashx

OBS - Linket til ansøgningsskemaet i stillings- og kapabilitetsbeskrivelsen skal kopieres og indsættes i din browser, hvorefter et worddokument vil åbne

Du er velkommen til at kontakte os på mail pet-hr-rekruttering@politi.dk for yderligere information.

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Ansøgningsfrist: 12. juli 2022
Søg stillingen

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.

Forslag