Spring til hovedindhold

Forslag

Efterretningsmedarbejdere i PET

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Til arbejdet med islamistisk motiveret terrorisme

Vi står for din, Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Vi arbejder med loven i hånden – også i samfundets skyggesider. Det er vores pligt at opspore, undersøge og stoppe dem, der truer vores samfund og demokrati, og dem, som vil os det ondt. Vi er Politiets Efterretningstjeneste – den nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

I stillingen vil du få en central rolle i hjertet af PET’s efterretningsindsats mod personer og netværk, som søger at destabilisere det danske samfund ved at begå islamistisk motiveret terrorisme. Stillingen forudsætter derfor solid efterretningserfaring og et indgående kendskab til relevante sprog, samt til religion og kultur blandt militante islamister.

I stillingen vil du skulle arbejde sammen med ledere og kollegaer om at imødegå konkrete terrortrusler. Du vil ofte skulle arbejde under tidspres med meget alvorlige opgaver, så stillingen kræver, at du kan holde hovedet koldt under pres og arbejde både selvstændigt og sammen med andre.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere og medarbejdere.

Om dig
Du har minimum fem års efterretningserfaring. Du har et meget højt niveau på et relevant sprog (arabisk, urdu, punjabi, pashtu eller somali). Du har indgående kendskab til militante islamisters kultur og religion både i teori og praksis. Stillingen forudsætter desuden evnen til at hurtigt at sætte sig ind i teknik og IT-løsninger på et brugerniveau.

Vi forventer, at du har evnen til at bevare roen i pressede situationer, og at du er i stand til alene eller sammen med andre at bidrage til løsning af opgaver og problemstillinger som kan være helt nye fra dag til dag.
Du har evnen til at forstå din rolle i PET’s efterretningsproces og bidrager konstruktivt hertil.

Ansættelsesforhold

Ansættelsesstart hurtigst muligt.

Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Du bliver indplaceret på specialist/chefkonsulentniveau efter gældende relevant overenskomst.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt en stilling hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os på mail: pet-hr-rekruttering@politi.dk for yderligere information.

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 14. juli 2022
Søg stillingen

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.

Forslag