Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi søger en praktikant til intern kommunikation

Syd- og Sønderjyllands Politi Esbjerg

Er du vores nye praktikant til intern kommunikation?

Vi søger en udadvendt, nysgerrig og topmotiveret kommunikationspraktikant med flair for fortælling og interesse for intern kommunikation til vores kommunikationsenhed hos Syd- og Sønderjyllands Politi. Enheden består af tre kommunikationsfolk, der sidder med henholdsvis intern og ekstern kommunikation. Du skal indgå i vores lille team med fokus på opgaverne inden for den interne kommunikation.
Din interesse for den interne kommunikationsdisciplin er stærk, og du har en forståelse for vigtigheden af god intern kommunikation. Du er velformuleret og skriver fejlfrit dansk, og så er du kreativ og hurtig ved tasterne. Du er god til at finde den fortælling, der gør en forskel. Og så kan du samarbejde, begå dig på alle niveauer og har en udtalt situationsfornemmelse.
Du kommer i din praktikperiode både rundt om kommunikationsplanlægning og –projekter, men vil i særdeleshed bruge tid på nyhedsformidling på vores intranet. Vi tilbyder et praktikforløb, du også selv har god mulighed for at være med til at forme, alt efter dine kompetencer. Er du ferm til lave video, tage billeder og kan du arbejde i Sharepoint, taler det til din fordel.

Vi forestiller os, at:
Du er i gang med en længere videregående uddannelse, formentlig i gang med din overbygning. Din uddannelse integrerer kommunikation i et omfang, hvor du kan se dig selv gøre karriere inden for feltet.

Ansættelsesforhold

Du skal kunne indgå i teamet i et fuldt semester med start fra september 2020, men også meget gerne før. Hvis du planlægger et ophold over to semestre, er vi også åbne for det.

Praktikken svarer til en fuldtidsstilling, men er fleksible i forhold til eventuelle studiedage.

Dit arbejdssted bliver på hovedstationen i Esbjerg, Kirkegade 76, 6700 Esbjerg.
Der kan dog forekomme dage, hvor vi gerne vil have dig med rundt i politikredsen.

Praktikstillingen er ulønnet.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Uddybende spørgsmål bedes rettet til kommunikationsrådgiver Johanne Høegh Langvad på telefon 61191598 eller på mail jlh012@politi.dk

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Kontakt

Syd- og Sønderjyllands Politi dækker det syd- og sønderjyske med hovedstationen placeret i Esbjerg. Her er kredsens øverste ledelse placeret sammen med de centrale politiafdelinger, anklagemyndigheden og den centrale administration. Vi har derudover områdecentre i flere byer. I Padborg ligger Udlændingekontrolafdelingen (UKA).

Vi er ca. 900 ansatte i hele kredsen, bestående af navnlig politiuddannede medarbejdere, jurister og administrative medarbejdere.

Som en del af Dansk Politi er vi en politisk styret organisation, der løbende tilpasser sig det omgivende samfunds krav og forventninger. Vi ønsker kontinuerligt at udvikle vores kerneopgaver og være en serviceorienteret organisation, der skaber tryghed for borgerne, samtidig med at vi er en spændende, attraktiv og målrettet arbejdsplads.

Du kan læse mere om Syd- og Sønderjyllands Politi på www.politi.dk/sydsoenderjylland

Ansøgningsfrist: 2. juni 2020
Søg stillingen
Afvis cookies