Spring til hovedindhold

Forslag

IT support elev

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Har du lyst til at blive vores nye IT support elev i en organisation, hvor der er fokus på høj faglighed og service?

Du skal have lyst til at arbejde med tekniske løsninger og få indsigt i netværksteknologi og Helpdesk-arbejde i en offentlig virksomhed.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af at yde support til vores kolleger i huset ved blandt andet at varetage opsætning og installation af arbejdspladser samt indgå i Helpdesk-teamet. Du skal kunne sikre at opgaverne løses og dokumenteres efter gældende regler og standarder i Dansk Politi.

Vi tilbyder dig en alsidig og udfordrende uddannelse, hvor vi forventer, at du tager ansvar for dit arbejde og videreudvikling.

Du vil blive en del af et kompetent og engageret 1. level team kollegaer, og sammen vil vi skabe en spændende, afvekslende og udfordrende hverdag.

Vi forventer
At du er god til at samarbejde og omgås mange forskellige mennesker. Desuden er du udadvendt og serviceminded, udviser initiativ, har gå-på-mod og er villig til at lære.

Vi sætter pris på, at du kan arbejde i et højt tempo og befinder dig godt i et omskiftligt miljø. Du sikrer gennem dit øje for detaljen, at du ikke går på kompromis med kvaliteten.

Du kan arbejde selvstændigt og har stor interesse for IT, hvorfor du har lyst til at afprøve teori i forbindelse med konkret opgaveløsning.

Du har teknisk flair og grundlæggende hardware indsigt, og du har lyst til at afprøve teori i forbindelse med konkret opgaveløsning.
Du håndterer dansk og engelsk i skrift og tale.
Du har afsluttet og bestået Teknisk skole, grundforløbet for strøm, styring og IT (data og kommunikation).

Ansættelsesforhold

Forventet tiltrædelse den 1. november 2020.

Der indgås aftale om en 2-årig uddannelsesstilling med 37 timers arbejdsuge.

Udover den praktiske uddannelse er der i alt ca. 29 ugers skolegang inkl. den afsluttende svendeprøve. Du vil have mulighed for at have indflydelse på, hvor du tager den teoretiske del af uddannelsen.

Ansættelsen vil ske på overenskomstmæssige vilkår, i henhold til organisationsaftalen for håndværkere i staten af 1. april 2013. Det er en forudsætning for ansættelse i Politiet Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Kontakt

Rekrutteringsforløbet har tre samtalerunder. Den første samtalerunde er en gruppesamtale og finder sted d. 31.08.2020 eller 01.09.2020. Anden samtalerunde er en individuel samtale d. 04.09.2020 eller 07.09.2020 efter nærmere aftale. Dato og tidspunkt for tredje samtalerunde aftales under rekrutteringsforløbet.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingen på telefon 30 68 31 52 hverdage mellem kl. 09:00 – 10:00 i ugerne 31 – 34. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 21. august 2020
Søg stillingen

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.

Afvis cookies