Spring til hovedindhold

Forslag

Sikkerhedsspecialister til Center for Intern sikkerhed

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste (PET)

PET søger sikkerhedsspecialister med en IT-teknisk baggrund til Center for Intern Sikkerhed (CIS). Du vil blive en del af et prioriteret og dedikeret team, med en bred tværfaglig baggrund, der har til opgave at drive udviklingen af tjenestens sikkerhed endnu længere. Opgaverne spænder bredt, og du vil være med til at forme PET sammen med gode kollegaer på tværs af organisationen.

Om jobbet
Du vil blandt andet komme til at beskæftige dig med informations- og kommunikationssikkerhed samt processtyring. Du skal vedligeholde koncepter og retningslinjer, medvirke til at implementere og følge op på best practice fra ind- og udland ved rådgivning og anbefalinger til organisationens valg af tekniske løsninger.

Du vil endvidere skulle bidrage til risikovurderinger og prioriteringer, håndtere IT-sikkerhedshændelser i samarbejder med kollegaer fra hele organisationen og rådgive om IT-sikkerhed på både strategisk og taktisk niveau.

Du vil komme til at arbejde på mange niveauer og med både korte og længerevarende projekter. Det er vigtigt, at du selv medvirker til den løbende prioritering mellem et større antal mangeartede opgaver.

Om dig
Der er mange måder at blive sikkerhedsspecialist på, og man kan således have forskellig baggrund og uddannelse. Du skal dog kunne honorere nedenstående:

- Du har flere års erfaring med og faglig viden inden for informations- og kommunikationsteknologi samt informationssikkerhed gerne fra en reguleret industri eller fra en politisk, diplomatisk eller militær organisation
- Du er vant til at arbejde med standarder (eks. DS, EN og ISO)
- Du er struktureret, analytisk og detaljeorienteret
- Du er beslutningsstærk, eksekverende og initiativrig
- Du har erfaring med konceptudvikling og idriftsættelse af sikkerhedsprojekter
- Du har en bred teknisk viden, som gør dig i stand til at tale med teknikkere og samarbejdspartnere
- Du kan begå dig på alle niveauer af en organisation og formår at håndtere konflikter på en hensigtsmæssig måde
- Du har stærke kundskaber i både dansk og engelsk

Du er endvidere en holdspiller med fokus op at opnå resultater i tæt samarbejde med kollegaerne, og du kan bidrage positivt til samarbejdet og trivslen i centeret.

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.

Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1 i Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på ‎i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte PET på 41 22 04 30 på hverdage mellem 9-12. Du kan finde information om Politiets Efterretningstjeneste på www.pet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt job. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og cv bedes du oploade dit eksamensbevis. Du skal oploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 14. august 2020
Søg stillingen

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs og operationsparathed.

Afvis cookies