Spring til hovedindhold

Forslag

APP udvikler til Android Mobile

Hvidovre, Rigspolitiet, Koncern IT

Politiet er i gang med den nok mest spændende it-udvikling nogensinde. Brænder du for udvikling af apps og har du lyst til at gøre en stor forskel for, at dansk politi på gaden, kan operere så effektivt som muligt? Så er dette muligvis jobbet for dig.

Om jobbet
Sektion for Softwareudvikling består i dag af ca. 20 dedikerede softwareudviklere, som leverer værdiskabende APP og tilhørende integrationer til politiet. Som APP udvikler bliver du tilknyttet et af vores to tværfunktionelle SCRUM teams, som i tæt samarbejde med analytikere, testere og brugere, udvikler mobile løsninger, der kan effektivisere politiets opgavevaretagelse i felten.

Du vil i den forbindelse få rig mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for avanceret mobilløsninger, ny teknologi og agile udviklingsmetoder. Er du forholdsvis ny indenfor feltet, sørger vi for en grundig oplæring. Er du allerede erfaren indenfor området, vil der være rig mulighed for at præge udviklingen og være med til at løfte politiet til næste niveau.

Din dagligdag præges af teamarbejde, hvor du i tæt samarbejde med forskellige faggrupper, eksterne leverandører og de politifaglige slutbrugere, bruger dine udviklerkompetencer til at finde de bedste løsninger til gavn for slutbrugerne.

Som sektion vægter vi samarbejde, faglige udfordringer, vidensdeling og professionalisme højt. Vi har en åben samarbejdskultur og flad struktur, hvor alle bidrager til at skabe og bevare et godt arbejdsmiljø. Vi sikrer opretholdelsen af et højt fagligt niveau ved at prioritere faglig udvikling og uddannelse.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant it eller teknisk uddannelsesmæssig baggrund, eksempelvis datalog, cand.it, it-ingeniør eller lignende. Alternativt har du igennem flere års praktisk erfaring inden for området opbygget skarpe kompetencer indenfor mobil APP udvikling.

Vi lægger overordnet vægt på, at du har erfaring inden for flere af nedenstående områder:

• Android native app udvikling (Java, Android Studio, Kotlin)
• Analyse og design
• UI Design
• Objektorienteret analyse og design
• Data-, XML- og Objektmodellering
• Integrationsteknologier (SOAP, RESTful JSON, RESTful XML)
• Continuous Integration Development (JIRA, Confluence, Stash, GIT, Bamboo eller lignende)
• Objekt orienteret design principper (S.O.L.I.D, DDD, TDD)

Du brænder for at levere gode løsninger, der understøtter forretningens behov og har blik for planlægning, struktur og dokumentation. Du udviser initiativ, handlekraft og selvstændighed samt trives med at arbejde med mange opgaver på samme tid.

Som person har du en nysgerrig og videbegærlig tilgang til tingene og sætter pris på at lære nye metoder og blive udfordret på det, du kender. Du kan lide at arbejde med agile udviklingsmetoder og går til arbejdsopgaverne på analytisk og metodisk vis. Du er en uformel teamplayer, som trives med en stor berøringsflade med mange interessenter som en naturlig del af din hverdag, hvor du evner at formidle tekniske budskaber på en klar og forståelig måde.

Af hensyn til samarbejde med bl.a. leverandører er det en forudsætning, at du taler og skriver fejlfrit på dansk, ligesom vi forventer, at du er velbevandret i teknisk engelsk.

Ansættelsesforhold

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og akademikere i staten.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund bliver du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiets Koncern IT med adresse på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Peter Greifenstein på 2269 7733. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.politi.dk/job-i-politiet.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde 1. samtaler den 21. og 22. oktober 2020 og 2. samtaler den 28. og 29. oktober 2020.

Ansøgningsfrist: 1. oktober 2020
Søg stillingen

Om Rigspolitiet
I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.
Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse og politiet i Grønland og på Færøerne. Vi udvikler strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, indkøb af politiets udstyr og køretøjer, personale og uddannelse, internationalt samarbejde, kriminalteknik og efterforskningsopgaver.
Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.

Afvis cookies