Spring til hovedindhold

Forslag

Fransk-/tysk-/engelskoversætter med sans for detaljen til Politiets Efterretningstjeneste

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Er du en rutineret oversætter, som evner at løbe stærkt uden at miste overblik og sans for den høje kvalitet og detaljen?

PET søger en franskoversætter, der også har stærke kompetencer i engelsk og tysk til PET’s Visitationscenter, der er et operativt center under Afdelingen for Kontraterrorisme.

Visitationscenteret har en nøglefunktion i forhold til PET’s opgaver med at identificere, forebygge, efterforske og imødegå trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund, idet al information til og fra PET behandles her, lige som centeret er med til at sikre PET en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.

Om jobbet
Jobbet er placeret i Visitationscenterets sektion for Sprog og Kommunikation, der fungerer som husets sproglige nervecenter med vægten lagt på oversættelse og korrekturlæsning. Sektionen beskæftiger både oversættere og administrative medarbejdere og har ansvaret for kommunikationen med PET’s nationale og internationale samarbejdspartnere.
I tæt samarbejde med de øvrige oversættere har du ansvar for oversættelse af fagsproglige tekster inden for alle efterretningstjenestens arbejdsområder og skal bidrage til at sikre den sproglige kvalitet i PET’s produkter og kommunikation med samarbejdspartnere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være oversættelse begge veje mellem sprogene dansk og fransk, men oversættelse fra dansk til engelsk og fra tysk til dansk samt korrekturopgaver for hele PET vil også udgøre en del af din arbejdsdag.
Oversættelsesarbejdet foregår ved hjælp af SDL Trados og med stort fokus på kvalitet i opgaveløsningen. Der er en stor kontaktflade til alle husets forretningsområder.
Du vil skulle indgå i en form for vagtordning og beredskab.

Om dig
Du har en cand.ling.merc i fransk med engelsk og tysk som sekundære sprog, og du har oversættelseserfaring, kendskab til SDL Trados og særdeles gode IT-kompetencer. Derudover er dine skriftlige danskkompetencer helt i top.
Som person er du serviceminded, fleksibel både med hensyn til arbejdsopgaver og tider, har gode samarbejdsevner og interesserer dig for samfundsforhold. Du kan holde hovedet koldt og humøret oppe, også når der er travlt, og du leverer altid høj kvalitet.

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Kontakt

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på hverdage mellem kl. 12.00 og kl. 13.00 på 4122 0430 for yderligere information.

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutterings-system. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 32.

Ansøgningsfrist: 2. august 2021
Søg stillingen

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund.
Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.
Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.