Spring til hovedindhold

Forslag

Studentermedhjælpere til PET

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Studentermedhjælpere søges til PET’s medieovervågning

Vi står for din, Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Vi arbejder med loven i hånden – også i samfundets skyggesider. Det er vores pligt at opspore, undersøge og stoppe dem, der truer vores samfund og demokrati, og dem, som vil os det ondt. Vi er Politiets Efterretningstjeneste – den nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

Vi tilbyder en central rolle i PET’s medieovervågning, hvor vi søger studentermedhjælpere, der bl.a. kan hjælpe os med den løbende medieovervågning af både den trykte og den digitale nyhedsdækning i Danmark og verden. Samtidig vil du skulle løse et mindre antal andre analytiske og administrative opgaver samt lettere sagsbehandling i en politisk kontekst. Stillingen er ca. 20 timer ugentligt og involverer hjemmearbejde ca. hver anden weekend. Samtidig skal du forvente arbejde udenfor almindelig arbejdstid.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, og du vil have fingeren på nyhedspulsen både i Danmark, Rigsfællesskabet og internationalt. Så hvis du heller ikke kan lade være med at følge med i nyheder og sociale medier, din telefon vibrerer konstant med nye notifikationer, du færdes hjemmevant på sociale medier og kan samtidig løbe hurtigt når det gælder, så opfordres du til at søge stillingen.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere og medarbejdere.

Om dig

Du læser en videregående uddannelse, det kunne f.eks. være statskundskab eller lignende studieretninger på KU, CBS, RUC, ITU, eller en af landets andre videregående uddannelsesinstitutioner. Du har mindst et år tilbage af din uddannelse.

Det vil være en fordel, hvis du har relevant erfaring fra tidligere studenterjobs, evt. i den offentlige eller private sektor, eller gennem frivilligt arbejde.
Vi lægger desuden vægt på, at

• Du kan samarbejde på alle niveauer og spiller godt sammen i et større team
• Du har politisk tæft og kan skabe overblik over komplekse problemstillinger
• Du er pligtopfyldende og pålidelig
• Du har digital flair og synes det er spændende at sætte dig ind i tekniske løsninger, fx værktøjer for sociale medier, grundlæggende viden idenfor et eller flere programmeringssprog eller billed-/videoredigering
• Du er positiv, særdeles fleksibel og kan arbejde selvstændigt
• Du har særdeles gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner
• Du kan beholde overblikket og præcision, selvom du løber hurtigt

Ansættelsesforhold

Ansættelse pr. 01. april 2022.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Stillingen er ca. 15 timer ugentligt.

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad af diskretion. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt et job hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen. Ved eventuel ansættelse vil du modtage yderligere vejledning omkring fortrolighed.

Kontakt

Inden du søger stillingen, skal du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her:

https://www.pet.dk/Publikationer/~/media/Rekruttering2022/Studentermedhjlpermedieovervgningpdf.ashx

Du er velkommen til at kontakte den rekrutteringsansvarlige på 5136 7530 for yderligere information alle hverdage imellem 10:00 - 14:00.

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit indskrivningsbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Der forventes at blive afholdt samtaler i uge 6 og 7.

Ansøgningsfrist: 4. februar 2022
Søg stillingen

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.