Spring til hovedindhold

Forslag

Studentermedhjælpere til CTA

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste


Formidlings- og analysestærk studentermedhjælper til Center for Terroranalyse

Vi står for din, Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Vi arbejder med loven i hånden – også i samfundets skyggesider. Det er vores pligt at opspore, undersøge og stoppe dem, der truer vores samfund og demokrati, og dem, som vil os det ondt. Vi er Politiets Efterretningstjeneste – den nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

Kunne du tænke dig et studiejob, hvor du gør en reel forskel? Et studiejob med stort ansvar og mulighed for at bidrage til at analysere og vurdere terrortruslen mod Danmark og danske interesser i udlandet? Hvis svarene er et rungende ja, og du samtidig er skarp til at skrive og analysere, er stillingen som studentermedhjælper i Center for Terroranalyse (CTA) helt garanteret noget for dig.

Som national efterretnings- og sikkerhedsmyndighed har Politiet Efterretningstjeneste (PET) til opgave at identificere, forebygge og imødegå trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod danskere og danske interesser i udlandet. I den opgave spiller CTA en central rolle. Som fusionscenter med medarbejdere fra PET, Forsvarets Efterretningstjeneste, Udenrigsministeriet, Beredskabsstyrelsen og Rigspolitiet har CTA som analyseenhed til opgave at tilvejebringe et strategisk og taktisk beslutningsgrundlag i form af analyser og trusselsvurderinger. Det betyder, at CTA er en dynamisk arbejdsplads, og at centret rummer flere forskellige fagligheder.

Vi tilbyder en central rolle som studentermedhjælper i CTA, hvor du kommer til at understøtte centrets analytikere i en ofte travl, omskiftelig og spændende hverdag med varierende arbejdsopgaver. Desuden vil der være mulighed for at tage aktivt del i idéudviklingen af analyser. På den baggrund vil du kunne skærpe dine sproglige, analytiske og skriftlige færdigheder, samtidig med at du får en unik indsigt i forskellige former for terrorisme og politisk ekstremisme.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver inden for rammene af terroranalyse og trusselsvurdering. Konkret er de:

• Bidrag til kvalitative og kvantitative analyser
• Lettere sagsbehandling, fx kildesøgning, korrekturlæsning mm.
• Udarbejdelse af skriftlige bidrag (breve, notater, referater, præsentationer, processer mm.)
• Informationssøgning
• Opdatering af databaser
• Løbende ad hoc-opgaver

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere og medarbejdere.

Om dig

For at komme i betragtning til stillingen skal du besidde de rette kompetencer og egenskaber samt være indskrevet på en videregående uddannelse. Konkret ønsker vi, at du har:

• En skarp pen og evnen til at formulere komplekst stof simpelt og let forståeligt
• Gode dansk- og engelskkundskaber, mundtlige såvel som skriftlige
• Stærke analytiske kompetencer
• Veludviklede IT- og databehandlingsfærdigheder
• Gode samarbejdsevner

Desuden vil det være en fordel, men ikke et krav, hvis du har indsigt i international terrorisme, militant islamisme og/eller andre former for politisk ekstremisme. Der vil også blive set positivt på erfaring fra arbejde i offentlige myndigheder. Endelig lægger vi vægt på, at du kan arbejde selvstændigt, og at du er grundig, pligtopfyldende og imødekommende. Det skyldes, at vi sætter disse værdier højt i CTA, dog uden at gå på kompromis med den afslappede omgangstone, kreativiteten eller det gode arbejdsmiljø.

Ansættelsesforhold

Ansættelse pr. 01. maj 2022.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Stillingen er ca. 15 timer ugentligt.

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad af diskretion. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt et job hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen. Ved eventuel ansættelse vil du modtage yderligere vejledning omkring fortrolighed.

Kontakt

Inden du søger stillingen, skal du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her:

https://www.pet.dk/Publikationer/~/media/Rekruttering2022/StudentermedhjlperetilCTApdf.ashx

Du er velkommen til at kontakte den HR-rekrutringsansvarlige på Rpchg-hr-administration@politi.dk.

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit indskrivningsbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Der forventes at blive afholdt samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 8. februar 2022
Søg stillingen

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.