Spring til hovedindhold

Forslag

Studentermedhjælpere i PET

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Til spændende HR udviklingsinitiativer og produktion af e-læring.

Vi står for din, Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Vi arbejder med loven i hånden – også i samfundets skyggesider. Det er vores pligt at opspore, undersøge og stoppe dem, der truer vores samfund og demokrati, og dem, som vil os det ondt. Vi er Politiets Efterretningstjeneste – den nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver som studentermedhjælper i sektionen for HR Udvikling. Du får en bred samarbejdsflade – både internt HR og på tværs af PET. Vi har mange nye kompetenceudviklingsinitiativer på vej og du vil få en central rolle i at producere e-læring og hjælpe med vores Learning Management System (LMS) – herunder opsætte kurser og vedligeholde indhold i systemet. Du vil have løbende dialog med både faglige eksperter og læringsspecialiser. Samtidig vil du blive involveret i øvrige kompetenceudviklingsinitiativer, onboarding, talentprogrammer mv.

De vigtigste opgaver i stillingen:

• Bistå erfarne HR-konsulenter i produktion af e-læringsmateriale
• Arbejde i produktionsværktøjet Articulate Storyline (du vil blive oplært, men det er en bonus, hvis du har erfaring)
• Materialeproduktion i Word, Excel og PowerPoint
• Vedligeholdelse og support i LMS (du vil blive oplært) samt kursusadministration
• Andre opgaver omkring kompetenceudviklingsinitiativer

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere og medarbejdere.

Om dig

Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du har flair for IT og er god til at formidle komplicerede ting på en enkel måde. Du kan lide at forklare og formidle. Du er vant til at arbejde i PowerPoint og gerne Excel – og har måske også erfaring med anden software til grafik – men frem for alt er du villig til at lære mere. Du er god til dansk både i tale og skrift. Du sætter en ære i at levere høj kvalitet, og du kan arbejde både i teams og selvstændigt.

Ansættelsesforhold


Du skal forvente i gennemsnit ca. 15 timer om ugen.

Ansættelsesstart pr. 1. oktober 2022. Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Du bliver ansat på relevant overenskomst.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt en stilling hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen

Kontakt

Du kan læse endnu mere om stillingen i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her:

(Kopier venligst nedestående link og indsæt i din browser)
https://www.pet.dk/Publikationer/~/media/Rekruttering2022/StillingsogkapabilitetsbeskrivelseStudentermedhjlperHRU2022LMVpdf.ashx

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 5132 3435 på hverdage mellem 8.00 – 18.00 for yderligere information. Du kan også finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos Politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 15. juli 2022
Søg stillingen

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Forslag