Spring til hovedindhold

Forslag

Kommunikationsrådgiver til Nordsjællands Politi

Helsingør, Nordsjællands Politi

Vil du være med til at fortælle om alle de mange forskellige opgaver, Nordsjællands Politi hver dag udfører for at forebygge kriminalitet, opklare forbrydelser, skabe tryghed, og være i tæt kontakt med borgere, myndigheder og samarbejdspartnere. Og vil du samtidig have det sjovt med dine kolleger.
Så skal du søge stillingen som kommunikationsrådgiver i Nordsjællands Politi.

Vi leder efter en ny kollega til vores kommunikationsteam, der skal være med til at styrke og varetage den daglige eksterne kommunikation til borgerne i hele politikredsen, og den interne kommunikation til vores ca. 1000 kolleger.

Du får en travl og spændende hverdag med masser af udfordringer og gode udviklingsmuligheder i en organisation, der har en helt central betydning for vores allesammens tryghed og sikkerhed. Du kommer til at arbejde tæt sammen med de forskellige faggrupper i politiet, i anklagemyndigheden og vores mange samarbejdspartnere. Derfor skal du være en holdspiller, have en god situationsfornemmelse, være optaget af det gode samarbejde og på at skabe stærke relationer.

Kommunikationsteamet løfter bl.a. følgende opgaver:
• Vi har ansvaret for proaktiv og reaktiv pressehåndtering, herunder udarbejdelse af pressemeddelelser, døgnrapport og daglige kontakt med lokale og nationale medier.
• Vi udarbejder kommunikationsplaner og rådgiver organisationen i kommunikationsspørgsmål.
• Vi laver historier fra vores egen kreds og fra hele dansk politi til vores kolleger på intranettet, og hjælper vores ledere med kommunikation til deres medarbejdere.
• Vi udvikler og udarbejder indhold til vores kanaler på sociale medier, Facebook, Instagram, X og LinkedIn.

Om dig
Vi leder efter en ny kollega, der har en kommunikationsfaglig baggrund, og som bliver motiveret af at arbejde i en organisation, som altid har offentlighedens interesse.
Vi forventer, at:
• Du er journalist eller har en relevant kommunikationsuddannelse, og har erfaring fra en kommunikationsafdeling, et medie eller bureau.
• Du er iderig, skriver godt, levende og præcist til alle kanaler.
• Du er en haj på digitale og sociale medier.
• Du har arbejdet med pressehåndtering og er vant til at tale med journalister.
• Du er proaktiv, udadvendt og har en ligefrem tilgang til dialogen med kolleger.
• Du er en udpræget holdspiller, der er lyttende, konstruktiv og kan samarbejde med alle.
• Du kan udarbejde kommunikationsplaner og rådgive om kommunikationsspørgsmål.
• Hvis du kan arbejde med video og grafik er det bestemt en fordel.
• Du kan holde hovedet koldt, når det går stærkt, og du er effektiv og kan eksekvere.

Om os
Kommunikationsteamet i Nordsjællands Politi består af en kommunikationschef og tre kommunikationsrådgivere, der er centralt placeret tæt på den øverste ledelse på politistationen i Helsingør.

Vi er et lille - men effektivt - team, som hjælper hinanden med at løse de mange forskellige kommunikationsopgaver, der er i en politikreds. Og vi har det sjovt, mens vi gør det.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Dit arbejdssted bliver Nordsjællands Politi, Prøvestensvej 1, 3000 Helsingør.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt og bevare sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen eller Nordsjællands Politi som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Mikkel Thrane på 20155505.

Når du ansøger om en stilling ved politiet opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger ved politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion eller etnisk baggrund.

Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 21. april 2024
Ansøg

Om Nordsjællands Politi
I Nordsjællands Politi er vi cirka 1.000 kollegaer, der møder på arbejde i henholdsvis Helsingør, Hillerød, Gribskov, Nivå, Gentofte og Frederikssund for at skabe tryghed, sikkerhed, fred og orden for borgerne i Nordsjælland.

Du kan læse mere om Nordsjællands Politi på https://politi.dk/da/nordsjaellands-politi, samt på , https://www.facebook.com/nsjpoliti, https://twitter.com/NSJPoliti, Instagram og LinkedIn.