Spring til hovedindhold

Forslag

Analytiker til Det Kriminalpræventive Råd

København

Det Kriminalpræventive Råd søger en analytiker, der er vant til at arbejde med tal og statistik. Du er en stærk formidler og har gode samarbejdsevner. Som analytiker indgår du i kommunikationsteamet, hvor vi formidler viden om kriminalitet og forebyggelse – fra vold og voldtægt til indbrud og it-kriminalitet – til borgere, beslutningstagere og professionelle aktører. Du får ansvar for både analysearbejde og formidling samt samarbejde med medlemsorganisationer og eksterne samarbejdspartnere.

Om opgaverne
De primære arbejdsopgaver er at:

• Bestille, projektstyre og kvalitetssikre eksternt udførte analyser
• Indsamle og systematisere eksisterende viden på relevante kriminalitetsområder
• Udarbejde notater, oplæg og indstillinger på baggrund af analyser og vidensindsamlinger
• Formidle viden om kriminalitet og forebyggelse, bl.a. gennem oplæg, på DKR’s hjemmeside og i medierne.

Opgaverne løser du i dialog og samarbejde med kollegaer i teamet, sekretariatet, vores medlemsorganisationer og eksterne samarbejdspartnere. Vi indgår bl.a. i Bo trygt, hvor TrygFonden, Realdania, Videncentret Bolius, DKR m.fl. samarbejder om at forebygge indbrud, og du skal derfor være god til at koordinere, tage initiativ og opbygge relationer.

Du er vant til at arbejde med statistik og databehandling. Som analytiker får du bl.a. til opgave at bestille, bearbejde og kvalitetssikre analyser, rådgive om videnindsamling, vedligeholde vores viden på bl.a. hjemmesiden og fungere som faglig talsperson. Det er en fordel, at du har erfaring med pressearbejde, men ingen betingelse.

Dit team
I kommunikationsteamet, der tæller 12 medarbejdere, heriblandt analytikere, kommunikatører og projektledere, har vi ansvar for analyser, kommunikation og Nabohjælp. Vi prioriterer faglig sparring højt og har stor frihed i løsningen af arbejdsopgaverne. Vi har et godt arbejdsmiljø præget af en uformel tone, og du bliver en del af en organisation med en vigtig sag, spændende faglige udfordringer og dedikerede kolleger.

Om dig
Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, fx cand.scient.soc. Vi forventer, at du har stærke kompetencer inden for metode og analyse, og du håndterer store mængder data uden problemer.

Vi forestiller os, at du er nyuddannet med relevant studieerfaring, eller du har 1-3 års relevant erhvervserfaring fra det offentlige, en interesseorganisation eller et analysebureau. Det er naturligt for dig at tage ansvar for selvstændigt at planlægge, prioritere og administrere dine arbejdsopgaver. Du arbejder struktureret, udviser fleksibilitet i opgaveløsningen og har det godt med at have flere opgaver i gang på samme tid.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du indplaceres på baggrund af kvalifikationer. Der er tale om fast stilling på fuld tid.

Dit arbejdssted bliver Det Kriminalpræventive Råd med adresse på Artillerivej 55, 2300 København S.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikations- og analysechef Arne Simonsen, asi@dkr.dk / 21 51 60 89. Du kan finde mere information om Det Kriminalpræventive Råd på www.dkr.dk/om-os.

Når du søger en stilling i Det Kriminalpræventive Råd (politiet) opretter du samtidig en profil i politiets rekrutteringssystem. Hvis du søger jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at holde samtaler fredag den 1. og torsdag 7. marts 2024.

Ansøgningsfrist: 26. februar 2024
Ansøg

Om Det Kriminalpræventive Råd
Det Kriminalpræventive Råd fremmer et tryggere samfund ved at forebygge og oplyse om kriminalitet. DKR består af 60 medlemsorganisationer fra alle dele af samfundet. Vi identificerer aktuelle og relevante kriminalitetsudfordringer, og sammen giver vi løsninger på samfundets udfordringer med kriminalitet. Læs mere om DKR på www.dkr.dk.