Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

29. august 2023 12:16

Genkender du de cykler, drabsmænd brugte i Pusher Street?

Københavns Politi har fundet to elcykler af mærket Mate, som blev brugt af gerningsmændene bag skudepisoden lørdag aften i Pusher Street, hvor en 30-årig mand blev dræbt og fire andre såret. Politiet vil gerne i kontakt med ejerne af elcyklerne eller andre, der kender til dem.

Elcykel brugt til flugt fra gerningsstedet i Pusher Street lørdag den 26. august

Elcykel brugt til flugt fra gerningsstedet i Pusher Street lørdag den 26. august

 

Som led i efterforskningen af skudepisoden i Pusher Street har Københavns Politi fundet Mate-cyklerne på voldområdet på Christianshavn. Det står klart, at gerningsmændene benyttede cyklerne til at køre fra Pusher Street efter drabet, indtil de smed dem fra sig og fortsatte flugten.

Cyklerne er ikke meldt stjålne, og Københavns Politi kan derfor ikke identificere ejerne.

”Vi formoder, at cyklerne er stjålet, og ejerne har derfor formentlig ikke noget med skudepisoden at gøre. Alligevel vil vi meget gerne i kontakt med dem eller med andre, der kender til cyklerne – for eksempel hvor de er stjålet, eller hvor de har stået i dagene op til skyderiet,” siger vicepolitiinspektør Knud Hvass. 

Skudepisoden bliver efterforsket intensivt, og politiet har afhørt talrige vidner, analyseret tekniske spor og indhentet overvågningsmateriale fra området.

”Det er et meget omfattende efterforskningsarbejde, hvor forsøger at samle et stort puslespil. Vi har sikret en del videomateriale, men hvis der er beboere på Christianshavn, der ligger inde med overvågningsmateriale eller fotos, vi endnu ikke er i besiddelse af, vil vi meget gerne høre fra dem,” siger Knud Hvass.

Borgere med oplysninger om cyklerne bedes henvende sig til politiet på telefon 1-1-4.

 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

17. juli 2023

Københavns Politi

Efterlysning af gerningsmand bag groft røveri i supermarked

Københavns Politi offentliggør nu billeder af gerningsmanden bag et groft røveri begået den 18. juni 2023 i Rema 1000 på Frederiksberg. Kontakt politiet, hvis du genkender manden.

5. juli 2023

Københavns Politi

Ejer af større kontantbeløb søges

I april 2022 blev et større kontantbeløb fundet i en beboelsesejendom på Frederiksberg. Ejeren af de fundne penge mangler dog stadig, og Københavns Politi efterlyser derfor vedkommende.

30. juni 2023

Københavns Politi

Efterlyser to mistænkte til groft røveri

Som led i efterforskningen af et røveri mod en juvelerforretning efterlyser Københavns Politi to mænd, som mistænkes for røveriet.