Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

14. februar 2023 10:47

Har du set cyklende gerningsmænd før eller efter skyderi i Jægersborggade?

Københavns Politi efterlyser vidner, der har set to mænd køre på elcykler i området omkring Jægersborggade og Nørrebroparken mandag den 6. februar om aftenen.

Omkring klokken 20 passede to gerningsmænd to andre mænd op i Jægersborggade og skød mod dem. En 21-årig mand blev ramt af skud, mens en 38-årig mand undgik at blive ramt.

Gerningsmændene var maskerede og iført sort tøj og kom kørende til stedet på elcykler. De efterlod den ene cykel ved gerningsstedet og flygtede derefter på den anden cykel fra Jægersborggade gennem Nørrebroparken og muligvis videre mod nord. 

Københavns Politi vil derfor gerne høre fra vidner, der kan have set de to mænd på hver deres elcykel inden skudepisoden eller på én elcykel eller til fods efter skudepisoden.

Vi beder personer, der har oplysninger i sagen, om at kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

7. februar 2024

Københavns Politi

Drabet på Hanne With: Vigtigt vidne efterlyses

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med en mand, der i oktober 1991 henvendte sig anonymt til politiet med oplysninger i drabssagen, hvor en 53-årig mand nu er sigtet.

25. januar 2024

Københavns Politi

Mand efterlyses for vold mod politiet efter fodboldderby

Københavns Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere en mand, der er mistænkt for at have begået vold mod politiet og/eller at have kastet genstande efter betjente efter fodboldkampen mellem F.C. København og Brøndby IF den 12. november.

15. januar 2024

Københavns Politi

To kvinder efterlyses for bedrageri med stjålet betalingskort

Fredag den 10. marts 2023 købte to kvinder en dyr taske med et stjålet betalingskort i en Chanel-forretning på Kongens Nytorv i København.