Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

6. maj 2022 13:57

Københavns Politi efterlyser 68-årig mand

Københavns Politi efterlyser en 68-årig mand med bopæl på Østerbro. Umiddelbart tyder det ikke på, at han har været udsat for en forbrydelse.

Københavns Politi har den seneste tid ledt efter en 68-årig mand, der er gået fra sin lejlighed på Østerbro. Han blev meldt savnet af en pårørende den 24. april. Manden, der hedder Jens, er ikke fundet, og politiet beder nu borgerne om hjælp. Det kan være, at de har set manden i en af byens parker eller på en af byens pladser.

Politiet har ingen grund til at tro, at han har været udsat for en forbrydelse, men vi og hans pårørende vil gerne i kontakt med ham.

Vi har ikke et billede af den efterlyste Jens, men han har følgende signalement:

  • Mand
  • Ca. 170 cm høj
  • Almindelig af bygning
  • Gråt, langt hår med dreadlocks
  • Gråt, langt skæg ned til skuldrene

Er der borgere, der har set Jens eller har viden om, hvor han befinder, bedes de kontakte politiet på tlf. 1-1-4.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere efterlysninger

18. august 2022

Københavns Politi

Knivstikkeri på Vesterbro: Politi efterlyser Sahin Celal Gülfirat

Som led i efterforskningen af et knivstikkeri offentliggør Københavns Politi nu navn og billede af en af de tre formodede gerningsmænd. Det drejer sig om den 34-årige Sahin Celal Gülfirat. De to andre er allerede varetægtsfængslet i sagen.

16. august 2022

Københavns Politi

To mænd efterlyses for gaderøveri

Københavns Politi beder om hjælp til at identificere to mænd, der er mistænkt for at have begået et gaderøveri ud for Bernstorffsgade 4 i Indre By lørdag den 21. maj kl. cirka 02.50.

9. august 2022

Københavns Politi

Københavns Politi søger forurettede og vidner til episode i S-tog

Der florerer en video, hvor en gerningsmand iført Brøndby-trøje tvinger en ung mand til at tage en FCK-trøje af og aflevere den. Københavns Politi efterforsker sagen som røveri, men har endnu ikke identificeret den eller de forurettede.

Forslag