Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

18. juni 2020

Politiet efterlyser David Vice Rasweu Mmotlana Seripe for drabsforsøg

Københavns Politi ønsker offentlighedens hjælp til at finde David Vice Rasweu Mmotlana Seripe, som er mistænkt for drabsforsøg i Hvidovre den 27. maj 2020.

Mistænkte flygtede fra politiet i en bil sammen med to andre, men føreren mistede herredømmet, hvorefter bilen kørte ind i et hus på Strandby Allé i Hvidovre.

 

Efter ulykken flygtede de tre personer fra det forulykkede køretøj, hvor to af dem blev anholdt i nærheden, mens den sidste, David Vice Rasweu Mmotlana Seripe, stadig er på fri fod. 

 

Det er politiets opfattelse, at drabsforsøget er sket som led i den verserende bandekonflikt, der de seneste måneder har udspillet sig i Storkøbenhavn. Der er i forvejen ni personer varetægtsfængslet i samme sag, som er sigtet for tre drabsforsøg og våbenbesiddelse.

 

David Vice Rasweu Mmotlana Seripe vurderes af politiet som værende farlig, hvorfor man ikke selv bør rette henvendelse til ham, men derimod straks kontakte politiet på 1-1-4.

 

David Vice Rasweu Mmotlana Seripe beskrives som:

Dansk mand, afrikansk af udseende, 26 år gammel og normal af bygning, cirka 172 cm. høj. Han har kort, sort hår, brune øjne og skægstubbe/skæg.

 

Han kan have pådraget sig skader i hovedet i forbindelse med, at køretøjet forulykkede på Strandby Allé i Hvidovre.

 

David Vice Rasweu Mmotlana Seripe

David Vice Rasweu Mmotlana Seripe

David Vice Rasweu Mmotlana Seripe

 

 

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere efterlysninger

13. maj 2020

Københavns Politi

Efterlysning af mistænkt for groft knivoverfald på Nørrebro

Københavns Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere en mand, der er mistænkt for at have stukket en ung mand med en kniv på Nørrebrogade natten til søndag den 16. februar kl. cirka 04.40.

5. marts 2020

Københavns Politi

Ung mand efterlyses for grov vold med knojern

Københavns Politi efterlyser en ung mand for grov vold begået på Strøget i krydset mellem Østergade og Ny Østergade den 19. juli 2019 kl. 05.09.

5. marts 2020

Københavns Politi

Gerningsmand efterlyses for røveri mod en 7 Eleven

Københavns Politi efterlyser gerningsmand, der begik røveri mod en 7-Eleven på Gammel Kongevej 111, 1850 Frederiksberg C mandag den 2. marts 2020 kl. 04.47.

Afvis cookies