Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

22. januar 2021 09:01

Politiet efterlyser gerningsmand til blufærdighedskrænkelse

Københavns Politi efterlyser en mand, der er mistænkt for blufærdighedskrænkelse af en 15-årig pige samt forsøg på tyveri.

Den efterlyste mand.

Efter en større efterforskning beder Københavns Politi nu offentligheden om hjælp til at identificere en mand, der mistænkes for blufærdighedskrænkelse og forsøg på tyveri.

Episoden fandt sted lørdag den 14. november 2020 i tidsrummet fra kl. 23.15 til kl. 23.37. Her sad en 15-årig pige sammen med en veninde i metrotoget M3 fra Enghave Plads i retning mod Københavns Hovedbanegård.

I metrotoget antastede og forulempede gerningsmanden den 15-årige pige.

De to piger gik væk fra gerningsmanden og satte sig ned i den anden ende af toget. Gerningsmanden fulgte dog efter, kiggede på pigerne og henvendte sig til dem på gebrokkent dansk. Ved ankomst til Hovedbanegården greb gerningsmanden fat i pigens taske og forsøgte at hive den ud af hånden på hende. Det lykkedes dog ikke, men taskens indhold røg ud på gulvet. Gerningsmanden forlod efterfølgende toget og gik op af rulletrapperne til Hovedbanegården, hvorefter pigerne fortsatte med toget.

”Det har været en ubehagelig oplevelse for de to piger, og derfor vil vi selvfølgelig gerne have fat i gerningsmanden. Vi håber derfor, at der er nogen, der kan genkende manden på billederne, og hvis det er tilfældet, må de meget gerne kontakte politiet,” siger politikommissær Jesper Lotz.

 

Den efterlyste mand.

Politiet efterlyser denne mand.

Denne mand efterlyses af politiet. 

Download video af den efterlyste mand.

 

Signalement af gerningsmanden:

  • Mand
  • Afrikansk udseende
  • 20-25 år
  • 175-185 cm. høj
  • Slank af bygning
  • Iført mørkeblå jakke, sort kasket med hvid stribe bag på, mørke bukser og sorte sko
  • Medbragte sort Nike-taske og en flaske med gulligt indhold.

Kan du genkende manden, eller har du oplysninger om sagen, kan du kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4.

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere efterlysninger

20. februar 2021

Københavns Politi

Københavns Politi offentliggør videoovervågning i drabssag fra frisørsalon

Politiet efterlyser vidner, der har set den mand, der skød og dræbte en 20-årig frisør i Salon Ørn på Mørkhøjvej i Brønshøj den 29. september 2020. Samtidig offentliggør politiet både en video af gerningsmanden før og efter drabet og en video af to personer, der fem dage tidligere kørte forbi frisørsalonen på motorcykel – den ene bevæbnet med en pistol.

9. februar 2021

Københavns Politi

Gerningsmand til drabsforsøg efterlyses

I forbindelse med en større efterforskning af et drabsforsøg i Gadelandet i Husum offentliggør Københavns Politi nu en video af en af gerningsmændene for at finde vidner og særligt de personer, som blev jagtet af gerningsmændene.

29. september 2020

Københavns Politi

Politiet efterlyser mistænkt røver

Københavns Politi efterlyser en mand, der er mistænkt for røveri og grov vold på Christianshavn.