Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

29. september 2021 12:05

Politiet offentliggør video og efterlyser vidner i sag om rambuktyveri

OPDATERET: Den 29. september offentliggjorde Københavns Politi billeder og en video af et rambuktyveri begået mod Illum i maj 2021. To personer blev den 28. oktober 2021 varetægtsfængslet i sagen, og efterlysningen er derfor fjernet.

Natten til onsdag den 12. maj 2021 begik ukendte gerningsmænd et rambuktyveri i Illum i Indre By, da de kørte en bil ind gennem butikkens indgangsparti og stjal flere dyre ure.

 

Politiet offentliggjorde den 29. september 2021 billeder og video af tyveriet. Den 28. oktober blev to personer anholdt og sigtet for rambuktyveriet, og de blev samme dag varetægtsfængslet i 13 dage.

 

Københavns Politi har derfor valgt at slette efterlysningen samt billede- og videomaterialet.

Dette element kan ikke vises, da du ikke har accepteret de påkrævede cookies. Ret dit samtykke nedenfor for at se det.Læs mere om cookies.

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

26. oktober 2021

Københavns Politi

Efterlysning af gerningsmand til røveri mod restaurant

Københavns Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere gerningsmanden til et røveri mod en restaurant i Indre By.

2. juli 2021

Københavns Politi

Efterlysning: 33-årig flygtet fra Vestre Fængsel

Vi efterlyser den 33-årige Steffen Van Khoa Do, som onsdag flygtede fra Vestre Fængsel, hvor han sad varetægtsfængslet i en stor narkotikasag

4. juni 2021

Københavns Politi

Advarsel: Røvere kopierer ofres Mobilepay - kender du disse mænd?

I flere tilfælde de seneste måneder har personer fået frarøvet adgangen til deres Mobilepay-konto, som gerningsmændene efterfølgende har kopieret og derefter trukket store beløb fra det tilknyttede kreditkort. Vi efterlyser gerningsmænd til et konkret røveri.