Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

15. august 2019

Tre personer efterlyses for groft knivoverfald

Københavns Politi efterlyser tre mænd i forbindelse med et knivstikkeri i Dronningensgade på Christianshavn mandag den 12. august kl. cirka 6.

Gerningsmændene henvendte sig til to mænd, som gik på Dronningensgade, og spurgte på gebrokkent engelsk, om de havde stoffer. Det svarede mændene nej til og gik videre, men kort efter overfaldt gerningsmand A den ene af mændene og stak ham med en kniv. Stikket var så dybt, at offeret har været i livsfare.

Københavns Politi efterlyser de tre gerningsmænd med følgende signalementer:

A:  mand, ca. 35 år, mindst 190 cm, kraftig af bygning, østeuropæisk af udseende, muligvis fra Balkan, mørkt hår med sideskæg, iført en mørk hættetrøje med hvidt/gråt/sort mønster. Han havde en mørk stemme og talte engelsk med kraftig østeuropæisk accent.

B:  mand, ca. 30-35 år, ca. 190-200 cm, spinkel/ranglet af bygning, østeuropæisk af udsende, muligvis fra Balkan, fuldskæg. Han talte gebrokkent engelsk.

C: mand, ca. 30-35 år, ca. 190 cm, spinkel/ranglet af bygning, østeuropæisk af udseende, muligvis fra Balkan, fuldskæg, iført sweatshirt.

Efter overfaldet løb gerningsmand A mod Sankt Annæ Gade, mens gerningsmand B og C løb mod Christiania. 

Oplysninger i sagen kan rettes til Københavns Politi på telefon 1-1-4.
 

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere efterlysninger

20. september 2019

Københavns Politi

Københavns Politi efterlyser flugtfange

Efter en fangeflugt fra Bispebjerg Hospital i mandags efterlyses en 45-årig mand.

16. august 2019

Københavns Politi

Eksplosion ved Skattestyrelsen: Vidner der har set gerningsbil efterlyses

Københavns politi efterlyser vidner, der har set en hvid, svensk indregistreret Citroën Berlingo, som de mistænkte gerningsmænd kørte i, og som politiet har beslaglagt.

10. august 2019

Københavns Politi

Efterlysning af konkrete vidner og info om gerningsmandens færden

I forbindelse med efterforskningen af eksplosionen i Hermodsgade vil Københavns Politi gerne i kontakt med vidner. Politiet har offentliggjort en overvågningsvideo af den efterlyste.

Afvis cookies