Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

16. august 2019

Eksplosion ved Skattestyrelsen: Vidner der har set gerningsbil efterlyses

Københavns politi efterlyser vidner, der har set en hvid, svensk indregistreret Citroën Berlingo, som de mistænkte gerningsmænd kørte i, og som politiet har beslaglagt.

Bil brugt af mistænkte gerningsmænd ved eksplosionen ved Skattestyrelsen

Bilen er en årgang 2010, og det er monteret sorte tagbøjler på den. Den kørte til Danmark ad Øresundsbroen den 6. august kl. cirka 21.40 og forlod landet igen via Øresundsbroen samme aften kl. cirka 22.50. På kortet kan man se den rute, som Københavns Politi antager, at bilen har fulgt. 

 

Kort over formodet rute for gerningsmænd til eksplosionen ved Skattestyrelsen

”Vi arbejder ud fra en antagelse om, at gerningsmændene har kørt den her rute. Det kan ikke udelukkes, at bilen er stoppet undervejs, og at de mistænkte har mødt andre personer. Vi vil derfor meget gerne i kontakt med vidner, der har set bilen på eller i nærheden af ruten,” siger vicepolitiinspektør Brian Belling og tilføjer:

”Det kan være, at nogen har taget fotos eller video, hvor bilen tilfældigt er kommet med på billederne, fx GoPro-kameraer, Dashboard-kamera eller lignende. Vi er derfor interesserede i at komme i kontakt med alle, som har været på ruten i det anførte tidsrum, og selvfølgelig særligt de, der har optagelser, eller har bemærket noget eller nogen omkring en bil som den de mistænkte har anvendt.”

Vidner kan kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4.

 

Bil brugt af mistænkte gerningsmænd ved eksplosionen ved Skattestyrelsen

Bil brugt af mistænkte gerningsmænd ved eksplosionen ved Skattestyrelsen

 

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere efterlysninger

25. september 2019

Københavns Politi

Efterlysning af gerningsmænd bag røverier i København

Københavns Politi har de seneste dage fået fire anmeldelser om hjemmerøverier forskellige steder i København og mistænker, at samme gerningsmænd står bag.

20. september 2019

Københavns Politi

Københavns Politi efterlyser flugtfange

Efter en fangeflugt fra Bispebjerg Hospital i mandags efterlyses en 45-årig mand.

15. august 2019

Københavns Politi

Tre personer efterlyses for groft knivoverfald

Københavns Politi efterlyser tre mænd i forbindelse med et knivstikkeri i Dronningensgade på Christianshavn mandag den 12. august kl. cirka 6.

Afvis cookies