Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

6. december 2019 12:16

Fire omrejsende kriminelle idømt i alt 10 års fængsel for 17 indbrud på Sjælland

Retten i Hillerød har i dag idømt fire omrejsende kriminelle hver to år og seks måneders fængsel for 17 villaindbrud. De fire mænd, der alle er rumænske statsborgere, blev også udvist af Danmark for bestandig.

Det er Særlig Efterforskning Øst (SEØ), der har efterforsket sagen mod de domfældte, og Nordsjællands Politi foretog anholdelse af de fire mænd den 12. marts i år. 

Indbruddene er begået i perioden fra den 18. januar 2019 og frem til anholdelsen den 12. marts 2019. Indbruddene er primært begået i Storkøbenhavn og Nordsjælland. 

Under sagen er det kommet frem, at de domfældte har været i Danmark over to gange, og at de har begået indbrud i begge de perioder, hvor de har opholdt sig i Danmark. Tre af de tiltalte har erkendt flere forhold, mens den ene har nægtet sig skyldig i alle forhold.

 

Retten fandt, at de har handlet i forening blandt andet under henvisning til, at de rejste ind og ud af Danmark sammen.  

”Jeg er tilfreds med dommen, der afspejler, at der bliver slået hårdt ned overfor omrejsende kriminelle, der kommer til Danmark med det ene formål at begå indbrudskriminalitet,” udtaler anklager Annika Jensen. 

De domfældte har modtaget dommen. 

Pressekontakt: Anklager Annika Jensen – telefon 41740367.  

 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere nyheder

25. januar 2023

Københavns Politi

Tre mænd dømt for forsøg på hvidvask

En 42-årig mand og to 40-årige mænd er netop dømt for forsøg på hvidvask af 6,3 millioner kroner. Sagen er en af flere lignende sager om forsøg på at fragte penge via Danmark.

23. januar 2023

Københavns Politi

To anholdt efter drab på 54-årig ved Dragør Fort

Københavns Politi vil være til stede med den mobile politistation ved Dragør Fort mandag efter et drab på en 54-årig mand søndag aften.

19. januar 2023

Københavns Politi

Sådan lyder det, når en svindler ringer

Københavns Politi ser en lang række sager, hvor særligt ældre kvinder bliver kontaktet af kriminelle, der svindler dem for store pengebeløb. Hør hvordan i lydklippene nederst.

Forslag