Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

28. august 2020 13:40

Fire personer har fået straksdomme i narkosag

To fuldgyldige medlemmer af en rockergruppe blev torsdag ved Retten i Glostrup idømt hver seks års fængsel for handel med kokain. Yderligere to personer blev idømt fængselsstraffe i sagen. Dommene faldt samme dag, som de mistænkte blev anholdt.

Torsdag gennemførte Særlig Efterforskning Øst (SEØ) under Københavns Politi en aktion, hvor i alt fem personer blev anholdt i Nordsjælland og på Vestegnen. 

Fire af de anholdte blev samme dag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup. De fire erkendte de forhold, de var sigtet for, og sagerne blev derfor afgjort med straksdomme.

To mænd på henholdsvis 25 og 31 år blev idømt hver seks års fængsel for distribution af tre kilo kokain. De to er fuldgyldige medlemmer af en rockergruppe. En 27-årig mand blev idømt tre år og seks måneders fængsel for besiddelse af et kilo kokain og 500 gram hash med henblik på videresalg, mens en 39-årig kvinde fik tre år og tre måneders fængsel for opbevaring og videresalg af et kilo kokain.

Den femte anholdte blev løsladt uden fremstilling, men er fortsat sigtet i sagen.

»Det er en grundig efterforskning med stærke beviser, som har ført til, at de fremstillede kunne dømmes samme dag, som de blev anholdt. Der er tale om organiseret narkokriminalitet i rockermiljøet, så jeg er tilfreds med, at retten har givet de dømte lange fængselsstraffe,« siger senioranklager Sannie Pilebo.
 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

18. april 2024

Københavns Politi

Seks anholdt for røveri bedrageri og tricktyveri i det københavnske natteliv

Efter længere tids efterforskning af en række røverier, tricktyverier og databedragerier har Københavns Politi anholdt seks mænd. De vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør.

18. april 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Da det er politiets vurdering, at der fortsat verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø, forlænger politiet lukningen af to tilholdssteder.

17. april 2024

Københavns Politi

Omfattende efterforskning af brandårsagen på Børsen

Københavns Politi har iværksat en omfattende efterforskning for at afdække brandårsagen på Børsen. Det er en kompliceret proces, og der kan gå flere måneder, før der kan foreligge svar.